merhaba ben amerika da çalışacağım yerde ki 5 6 tane motel'i aramak istiyorum bunun en ucuz yolu hangisidir ? normal sabit hattı arayacağım
merhaba ben amerika da çalışacağım yerde ki 5 6 tane motel'i aramak istiyorum bunun en ucuz yolu hangisidir ? normal sabit hattı arayacağım
Buraya goz atabilirsin. Yine sorman gereken soru olursa asagidaki basliktan devam edebilirsin.
http://www.turkishwat.net/haberlesme...konusulur.html
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
skyptanda arayabilirsin mail at bence daha sağlıklı olur
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
skype uzerınden ücretsiz diye biliyorum ama tam emin değilim.
Voipraider var program onu kullanmanı tavsiye ederim.
Selamlar, Skype'in Amerika ve kanada'ya aylik 3 dolarlik sinirsiz cep ve sabit arama yapma paketi var, cep telefonum olmasina ragmen hala Skype aboneligimi 2 yildir kullanmaktayim. Bu ihtiyacin sadece 1 ay icin ise abonelik al skypedan kullan 1 ay ara tum arayacagin kisileri ve isin bitti ise aboneligini iptal ettirmeyi unutma. Ihtiyacin olacak tek sey bir kredi karti, cunku kredi kartindan cekiyorlar aylik abonelik ucretini, nasil uye olacagina gelince eger Skype hesabin yok ise once bir skype hesabi al sonra bilgisayarinddan skype programini calistir, orada sol ust taraflarda telefon ahizesi resmi var ona tikla, tus takimi gelecek sag taraftaki menuye, ve o tuslarin sag tarafinda abonelik linkinden devam et. Tum bu islem sadece 3 dolar tutuyor ve tum ABD ve Kanada (ev-cep-isyeri) her turlu telefona sinirsiz cagri yapma imkanin var.
teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için![]()
maıl, skype, mezuncard, dunya telekom seceneklerınden bırısını dene![]()
Skype kullan arkadasim. En mantiklisi o
hocam bobsled uygulmasını akıllı telefona sahipsen indirip bedava arayabilirsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks