Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mutlaka İzleyin:))

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Mutlaka İzleyin:))

[yt]fJuNgBkloFE[/yt]

arkadaşlar mutlaka izleyin)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

nerden buldun bunu aga
    Work and Travel Alaska - Dikkat !

http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html

_______________SkyBlue2391_______________

2004 Alaska
    2005 Alaska
    2006 Alaska
    2007 Alaska
    2008 Alaska
    2009 ........

Mutlaka gidebildiginiz kadar cok sirketi ziyaret edin daha sonra kiyaslayip kararinizi verin . Guvendiginizi secin .

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ya ben bunu bayagıdır biliyodumda buraya koymak yeni aklıma geldi

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu körcahiller kendilerinin neolduğunu bilmeden bi de bize yukarıdan bakacaklar buna yanıorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

super yaa....cok gusel vıdeo.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

size bir araştırma sonucu söliim amerikanın en ciddi araştırma şirketlerinden birinin yaptığı geniş kapsamlı araştırmada yanılmıosam amerikalıların %63 ü bush a ve amerikan başkanlarına gökten emirler geldiğini ve onların bu yüzden bu savaşları yaptıklarını sölemişler. bize bunu sosyoloji dersinde daha yeni amerikadan gelmiş bi hoca söledi.yani ne diyeceğimizi bilemedik bunu duyunca

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

abı bu nedır ya bunların hepsı gercekten boyleyse warya yasadık bız ıs yerlerınde turkler eınstaın ılan edılır heralde

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

evet cok guzel video,

Turkishwat Mover
    Tecrübe Puanı
    18

benım pek ınanasım gelmedı acıkcası kusura bakmayın.benım gordugum usa vatandaslarının tamamına yakını guneslenırken kıtap okuyodu.cahıl ınsanlar olduklarını sanmıyorum ama ılgısız olabılırler belkı!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

kim 1 milyon ister in amerika versiyonuna katılıp zengin olarak ülkeye dönmek mümkün gibi
    Ama bu video geneli temsil etmiyor gibi geldi bana zaten sorular genelde aynı insanlara soruluyor e bu belirli adamlarda zaten hiçbirşey bilmiyorlar

BannedUser
    Guest

ya kanka ben bile anladım soruları ingilizce bilmiyom ama takır takır cevap veririm ne bunlar yaa hepsi böle değildir bence. bölemi yoksaa

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

size bi olay anlatayım.
    benim çalıştığım yerde telefonlara bakıp sipariş alan 45 yaşlarında douglas isimli bi amerikalı vardı. bunun çalışma saatleri 5.00pm-11.00pm di. haftasonları ise 12 de kapanırdı iş yeri bu yuzden 12 ye kadar çalışırdı. bi haftasonu ogleden sonra sabah vardiyasındaki bi elemanın gelememesinden dolayı patron douglas'ı arayarak işe o gün için erken gelmesini soledi. bu geldi saat 2 de falan basladı o gün çalışmaya akşama kadar çalısıcaktı. ben gittim dedim "douglas bugun zengin olucaksın dedim esprisine(çok çalışçak ya o yuzden)" gülerek evt dedi. sonra dedim "kaç saat çalışçaksın" bu başladı parmaklarıyla saymaya 2,3,4,...11 diye sayıp 9 saat çalışçam dedi ama dedim bugun haftasonu 12 de kapanıcak. sonra bu bi daha başladı parmaklarıyla saymaya 2,3,4,...12 dedi ve 10 saat çalışçam dedi. inanmıcaksınız belki ama bu gerçek.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yuh yani gercekten abi böyle adamlar her yerde var sadece abd de değil ki, gözümüzde o kadar da büyütmemek lazım..

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

sadece belirli insanları kameraya almışlar. bu insanları toplamak için herhalde 100 lerce insanı testten geçirmişlerdir
    admin (at) turkishwat.net

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bunun bide türk versiyonu var. onuda buraya eklemek isterdim ama forum wat amaçlı olduğu için pek bi yararı yok. ama izlemek isteyenler için soyliyeyim youtube da "mısır piramitleri" diye yazın. çıkan sayfada ilk sıradaki video
    "Sokak Roportajları 05 Mısır Piramidleri Kaçırılmış"

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arada çok fark var bizimkiler harbi cahil. ama onların hepsi okumuş neredeyse tamamına yakını üniversite mezunu bi bak röportajın yarısı öğrencilerle yapılmış türkiyedeki öğrenciler asla böle salaklık yapmaz. kendinize bi sorun biliomusunuz buları.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size bir araştırma sonucu söliim amerikanın en ciddi araştırma şirketlerinden birinin yaptığı geniş kapsamlı araştırmada yanılmıosam amerikalıların %63 ü bush a ve amerikan başkanlarına gökten emirler geldiğini ve onların bu yüzden bu savaşları yaptıklarını sölemişler. bize bunu sosyoloji dersinde daha yeni amerikadan gelmiş bi hoca söledi.yani ne diyeceğimizi bilemedik bunu duyunca
    amma cahillermiş yaw
    tabi hepsi böyle olamaz sonuçta abd
    milyonlarca insan var
    !!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya tabiki hepsi değil yani ama bu tarz insanların sayısının hiç de azımsanmayacak kadar çok olduğunu düşünüorum. özellikle yazın mersinde incirlik üssünde ki amerikan askerleri ile konuşma fırsatım oldu inanın çok güldüğüm anlar oldu. ne için savaştıklarını hatta nerde olduklarından habersizlerdi.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arada çok fark var bizimkiler harbi cahil. ama onların hepsi okumuş neredeyse tamamına yakını üniversite mezunu bi bak röportajın yarısı öğrencilerle yapılmış türkiyedeki öğrenciler asla böle salaklık yapmaz. kendinize bi sorun biliomusunuz buları.
    abi yanlısın var bence. amerikada sandığın kadar fazla üniv. mezunu yok. hayat standartları cok yuksek oldugu için, insanlar okumadan da rahatca iş bulup yuksek standartlarda yasayabiliyolar. o yuzden okullara o kadar para verip okuma ihtiyacı hissetmiyolar.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

doğrudur yani benim tanıdığım askerler bana genelde herkes üni. okuo demişti ondan böle söledim.tabi aslını kendimiz yazın görecez.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

nerede ve ne için savastıklarını bilmeyen askerlerin ne dediğine pek guvenilmez.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

aynen doğru öle ama insan kendi ülkesini de mi bilmez ya

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

haklısın bende cok sasırdım sen ole diyince. varmıs demekki boleleri

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

giden arkadaslar nasil olduklarini videodan daha iyi bilirler onlara sormak lazim olnlari video guzel buarada

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

video şahane tek kelimyle komedi filmi gibi bişi

ama alın size gercek bole bi ulkede yaşasak kim bilir biz nasıl olurduk ..??
    dert yok tasa yok para var kızlar var çalışırsan istrersen he şey oluyorsun her şeye sahip olabiliyon

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Höh yav bu kadar da olmaz ki.Yalan olmasn?
    Konu Kriptografi tarafından (19-04-2008 Saat 10:49 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video şahane tek kelimyle komedi filmi gibi bişi

ama alın size gercek bole bi ulkede yaşasak kim bilir biz nasıl olurduk ..??
    dert yok tasa yok para var kızlar var çalışırsan istrersen he şey oluyorsun her şeye sahip olabiliyon
    amerikalıların neden boyle oldukları konusunda farklı bi bakıs açısı sergilemişsin. haksızda sayılmazsın aslında

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Bu olayı ciddi ciddi düşünenler varsa gelin çıkalım sokağa kamerayla. İddia ediyorum ki bu kadar salak insanlar Türkiye'de de var. Hatta bir kampüs çıkışında anket bile yapabiliriz.
    Böyle bir video ancak canlı yayında yani seçilmemiş insanlarla yapılırsa gerçeği yansıtır. Youtube'da "Sokak Röportajları" diye aratırsanız karşınıza onlarca video çıkacak. Değil üniversite mezunu, bir tarih öğretmeni bile Mısır Piramitleri'nin TR'den kaçırıldığını söylüyordu.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olayı ciddi ciddi düşünenler varsa gelin çıkalım sokağa kamerayla. İddia ediyorum ki bu kadar salak insanlar Türkiye'de de var. Hatta bir kampüs çıkışında anket bile yapabiliriz.
    Böyle bir video ancak canlı yayında yani seçilmemiş insanlarla yapılırsa gerçeği yansıtır. Youtube'da "Sokak Röportajları" diye aratırsanız karşınıza onlarca video çıkacak. Değil üniversite mezunu, bir tarih öğretmeni bile Mısır Piramitleri'nin TR'den kaçırıldığını söylüyordu.
    ben bu tarih oğrt. ilk defa duyom şanae yaw cok cok komikti hahahahaha
    fıkra diye anlatılması lazım ahahhaahhahahahaha::

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ama bişey dikkatimi çekti. amerikalılar bilmediği zaman "bilmiyorum" diyolar. bizimkiler bilmesede sallıyolar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)