[yt]fJuNgBkloFE[/yt]
arkadaşlar mutlaka izleyin)
[yt]fJuNgBkloFE[/yt]
arkadaşlar mutlaka izleyin)
nerden buldun bunu aga![]()
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
super yaa....cok gusel vıdeo.
size bir araştırma sonucu söliim amerikanın en ciddi araştırma şirketlerinden birinin yaptığı geniş kapsamlı araştırmada yanılmıosam amerikalıların %63 ü bush a ve amerikan başkanlarına gökten emirler geldiğini ve onların bu yüzden bu savaşları yaptıklarını sölemişler. bize bunu sosyoloji dersinde daha yeni amerikadan gelmiş bi hoca söledi.yani ne diyeceğimizi bilemedik bunu duyunca
abı bu nedır ya bunların hepsı gercekten boyleyse warya yasadık bız![]()
ıs yerlerınde turkler eınstaın ılan edılır heralde
evet cok guzel video,
benım pek ınanasım gelmedı acıkcası kusura bakmayın.benım gordugum usa vatandaslarının tamamına yakını guneslenırken kıtap okuyodu.cahıl ınsanlar olduklarını sanmıyorum ama ılgısız olabılırler belkı!
kim 1 milyon ister in amerika versiyonuna katılıp zengin olarak ülkeye dönmek mümkün gibi
Ama bu video geneli temsil etmiyor gibi geldi bana zaten sorular genelde aynı insanlara soruluyor e bu belirli adamlarda zaten hiçbirşey bilmiyorlar![]()
ya kanka ben bile anladım soruları ingilizce bilmiyom ama takır takır cevap veririm ne bunlar yaa hepsi böle değildir bence. bölemi yoksaa![]()
size bi olay anlatayım.
benim çalıştığım yerde telefonlara bakıp sipariş alan 45 yaşlarında douglas isimli bi amerikalı vardı. bunun çalışma saatleri 5.00pm-11.00pm di. haftasonları ise 12 de kapanırdı iş yeri bu yuzden 12 ye kadar çalışırdı. bi haftasonu ogleden sonra sabah vardiyasındaki bi elemanın gelememesinden dolayı patron douglas'ı arayarak işe o gün için erken gelmesini soledi. bu geldi saat 2 de falan basladı o gün çalışmaya akşama kadar çalısıcaktı. ben gittim dedim "douglas bugun zengin olucaksın dedim esprisine(çok çalışçak ya o yuzden)" gülerek evt dedi. sonra dedim "kaç saat çalışçaksın" bu başladı parmaklarıyla saymaya 2,3,4,...11 diye sayıp 9 saat çalışçam dediama dedim bugun haftasonu 12 de kapanıcak. sonra bu bi daha başladı parmaklarıyla saymaya 2,3,4,...12 dedi ve 10 saat çalışçam dedi. inanmıcaksınız belki ama bu gerçek.
![]()
yuh yani gercektenabi böyle adamlar her yerde var sadece abd de değil ki, gözümüzde o kadar da büyütmemek lazım..
sadece belirli insanları kameraya almışlar. bu insanları toplamak için herhalde 100 lerce insanı testten geçirmişlerdir
admin (at) turkishwat.net
bunun bide türk versiyonu var. onuda buraya eklemek isterdim ama forum wat amaçlı olduğu için pek bi yararı yok. ama izlemek isteyenler için soyliyeyim youtube da "mısır piramitleri" diye yazın. çıkan sayfada ilk sıradaki video
"Sokak Roportajları 05 Mısır Piramidleri Kaçırılmış"![]()
arada çok fark var bizimkiler harbi cahil. ama onların hepsi okumuş neredeyse tamamına yakını üniversite mezunu bi bak röportajın yarısı öğrencilerle yapılmış türkiyedeki öğrenciler asla böle salaklık yapmaz. kendinize bi sorun biliomusunuz buları.
ya tabiki hepsi değil yani ama bu tarz insanların sayısının hiç de azımsanmayacak kadar çok olduğunu düşünüorum. özellikle yazın mersinde incirlik üssünde ki amerikan askerleri ile konuşma fırsatım oldu inanın çok güldüğüm anlar oldu. ne için savaştıklarını hatta nerde olduklarından habersizlerdi.
doğrudur yani benim tanıdığım askerler bana genelde herkes üni. okuo demişti ondan böle söledim.tabi aslını kendimiz yazın görecez.
nerede ve ne için savastıklarını bilmeyen askerlerin ne dediğine pek guvenilmez.![]()
aynen doğru öle ama insan kendi ülkesini de mi bilmez ya
haklısın bende cok sasırdım sen ole diyince. varmıs demekki boleleri![]()
giden arkadaslar nasil olduklarini videodan daha iyi bilirler onlara sormak lazim olnlarivideo guzel buarada
![]()
video şahane tek kelimyle komedi filmi gibi bişi
ama alın size gercek bole bi ulkede yaşasak kim bilir biz nasıl olurduk ..??
dert yok tasa yok para var kızlar var çalışırsan istrersen he şey oluyorsun her şeye sahip olabiliyon
Höh yav bu kadar da olmaz ki.Yalan olmasn?
Konu Kriptografi tarafından (19-04-2008 Saat 10:49 PM ) değiştirilmiştir.
Bu olayı ciddi ciddi düşünenler varsa gelin çıkalım sokağa kamerayla. İddia ediyorum ki bu kadar salak insanlar Türkiye'de de var. Hatta bir kampüs çıkışında anket bile yapabiliriz.
Böyle bir video ancak canlı yayında yani seçilmemiş insanlarla yapılırsa gerçeği yansıtır. Youtube'da "Sokak Röportajları" diye aratırsanız karşınıza onlarca video çıkacak. Değil üniversite mezunu, bir tarih öğretmeni bile Mısır Piramitleri'nin TR'den kaçırıldığını söylüyordu.
ama bişey dikkatimi çekti. amerikalılar bilmediği zaman "bilmiyorum" diyolar. bizimkiler bilmesede sallıyolar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks