Merhaba arkadaşlar, 19 Martta konsolosluktan sarı kağıtla birlikte şaşkın bakışlar arasında çıkmış biri olarak 5. haftamı doldurdum bugün. Kasımdan beri gerek iş arayışları gerekse pasaport, vize işlemleri sebebiyle geçirdiğim zorlu günleri, uykusuz geceleri, geçmeyen baş ağrılarını bir ben bilirim birde Allah. Herkes den ayrı ses çıkıyor internette yorumları okumak bile insanın canını sıkmaya yetiyor. 8 aydan 1 seneden bahseden adamda var 9 günden de. Sans diyip geçiyor insan. Hiç bir şeyin belli olmaması insanın canının sıkılmasına yetiyor. Okulum geç kapanıyor o yüzden 1 temmuz en geç 5 temmuza kadar işe başlamam gerekiyor, bundan sonra vize gelir mi gelmez mi bilemem ama ben gerçekten bıktım. Olan bunca şeyden sonra, bu kadar tersliğe içimde en ufak istek, heyecan vs. kalmadı. Bu kadar şeyler arasında 3. sınıftan pekte bir şey anladığımı söyleyemem, 1 senemi at çöpe, ortada kıytırık pasaport ve elime geri verilen vize belgelerimden başka bir şey yok. Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin, isyan etmemek elde değil.
Birde son umut olarak
https://ceac.state.gov adresinden bakmayı denedim fakat Invalid Application ID or Case Number yazıyor, receipt nosundan başka bir şey mi yazmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.
Bookmarks