Abarticak ya da abartilacak birsey yok, konuyu acmadan once KONSOLOSLUK DUYURULARI adi altindaki klasorde arama yaptim elbette.Yazdigim konu ile ilgili baslik goremedim, bu konunun Alaska isleri ya da Abd'de araba kiralama basligi altinda olma ihtimali de olmadigindan yeni konu olarak actim, ancak bunun yeni bir konu olmadigini biliyordum, internette arastirma yapar iken bazi yerlede dropbox kalkti mi kalkacak mi seklinde tartismalara rast gelmistim, ama bugun facebook uzerinden konunun tekrar hortladigini gorunce kesin bilgi olma ihtimali yuksek oldugu icin ve insanlar vize gorusmelerine bu aralar girip ciktiklari icin belki kafasinda soru isareti olanlara yardim olsun diye tekrar gundeme getireyim dedim. Tabi facebook'ta gormus oldugum bilgi konsoloslugu baglamaz ama bu yaziyi guvenilir bir danismanlik sirketinin sayfasindan gordum dolayisi ile dogruluk ihtimalinin yuksek olacagini dusunerek paylastim. Neyse saglik olsun, boyle konular forumda bilgi kirliligi yaratiyor olabilir ama tek kelimelik mesajlar da epey bir bilgi kirliligi yaratiyor, yani sirf mesaj yazmis olmak icin yazilan mesajlar.
Bookmarks