Arkadaşlar virgnia'ya gidiyorum bu yaz. başlıkta belirttigim yere ve işe gidcem bir bilgisi olan uyarısı olan varsa aydınlatabilir mi beni?
Arkadaşlar virgnia'ya gidiyorum bu yaz. başlıkta belirttigim yere ve işe gidcem bir bilgisi olan uyarısı olan varsa aydınlatabilir mi beni?
arkadaslar bilen yok mu?
Oteli biliyorum yalnız otel Colonial Williamsburg de olan mı yoksa bypass road daki mi?Adresi yazarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Williamsburg'le ilgili diğer konuları da okursan bir çok bilgi bulabilirsin şehirle ilgili.
""Let the game begin""
adres bu; 505 York St.
Williamsburg VA 23185
ben cok arastırdım zaten ama işte orayı gidip gormus birisinin onemli bi uyarısı olabilir diye beklıyorum sadece...
Tamam, otel Colonial Williamsburg'e yakın. Ulaşım için otobüs var. Temmuz ve ağustosta otel çok yoğun olur.Eylülde işler baya azalır.O otelde daha çok Colonial'a gelen Amerikalılar kalıyor.Bence rahat edersin. Ben sadece ulaşımda biraz zorluk yaşayabileceğini düşünüyorum.Çünkü uzak kalıyor merkeze.Nerede kalmayı düşünüyorsun?
""Let the game begin""
yok hocam ulaşımda sıkıntım yok çalışacağım yerde kalcam zaten ilgin için teşekkür ederim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks