Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 9 Nisan yakın , Vizeyi alın :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı volvox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat çok şanslısın. O adam gelsin diye numara hesaplarken 11 geldi. Ortalamamın düşüklüğünün sebebinin hazırlığı yarıdönemde bitirmemden olduğunu açıklasam da anlamadı. Red aldım. Okulum erken bitiyo bu sene sonunda ortalamam düzelecek. Hazirandaki ilk randevuya gitmeyi düşünüyorum
    Kacti hocam sizin ortalama ? 1.84 le alan var forumda

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Jasonn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kacti hocam sizin ortalama ? 1.84 le alan var forumda
    1.53 ama 11 numaradaki kadın direk transkripte baktı çok basit iki soru sordu.
    Sonra elinde pasaportu tutup diğer belgeleri bana uzattı ben tam aldım derken durdu biraz pasaportu da verdi bi kağıtla.üstünde red alma sebepleri ve tekrar başvurma imkanı vs. yazıyor.
    Okulum erken bitiyo sonuçlar açıklanınca tekrar transcript alıp gidicem ya da aynı kişiyle görüşmüyormuşsun onu öğrendim.Belki mayısta tekrar denerim

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

1.53 ama 11 numaradaki kadın direk transkripte baktı çok basit iki soru sordu.
    Sonra elinde pasaportu tutup diğer belgeleri bana uzattı ben tam aldım derken durdu biraz pasaportu da verdi bi kağıtla.üstünde red alma sebepleri ve tekrar başvurma imkanı vs. yazıyor.
    Okulum erken bitiyo sonuçlar açıklanınca tekrar transcript alıp gidicem ya da aynı kişiyle görüşmüyormuşsun onu öğrendim.Belki mayısta tekrar denerim
    ortalması dusuk olupta alan sansına denk gelırse sadece bir kişi verıyo oda sans rıske gerek yok hazıranda gıtmenınızı ortalmınızı yukseltmenızı şiddetle tavsıye edıyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalması dusuk olupta alan sansına denk gelırse sadece bir kişi verıyo oda sans rıske gerek yok hazıranda gıtmenınızı ortalmınızı yukseltmenızı şiddetle tavsıye edıyorum
    öyle yapacağım artık. Bir de okul ile görüşmeyi düşünüyorum.Durumumu izah eden ve referans sağlayan bir belge verirlerse sizce durum nasıl olur ?
    Hazırlığı yarı dönemde geçebilecek nota sahip olmuşum sonuçta bu onlar tarafından iyi hal olarak görülebilir.
    Bir de bu transkriptler nasıl kontrol ediliyor acaba bizden aldıktan sonra? Teyit ediliyor mu? Okuldan tanıdık biri aracılığı ile transkripte oynama yaptırsak sonuçta sadece bir formalite.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

öyle yapacağım artık. Bir de okul ile görüşmeyi düşünüyorum.Durumumu izah eden ve referans sağlayan bir belge verirlerse sizce durum nasıl olur ?
    Hazırlığı yarı dönemde geçebilecek nota sahip olmuşum sonuçta bu onlar tarafından iyi hal olarak görülebilir.
    Bir de bu transkriptler nasıl kontrol ediliyor acaba bizden aldıktan sonra? Teyit ediliyor mu? Okuldan tanıdık biri aracılığı ile transkripte oynama yaptırsak sonuçta sadece bir formalite.
    referans bi işe yaramz ben hepsını denedım arkdasım ama bi işe yaramıyo

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)