Arkadaşlar 16 nisanda vize görüşmem var..Çok ilginç bi mülakat olucak..İlginç olmasının sebebi transkriptim..Eğer vizeyi alırsam WAT tarihine geçicem büyük ihtimal..Ama süpriz olsun..Detaylı bilgileri vize sonucum belli olunca yazıcam![]()
Arkadaşlar 16 nisanda vize görüşmem var..Çok ilginç bi mülakat olucak..İlginç olmasının sebebi transkriptim..Eğer vizeyi alırsam WAT tarihine geçicem büyük ihtimal..Ama süpriz olsun..Detaylı bilgileri vize sonucum belli olunca yazıcam![]()
ortalama kaç ki hocam?
Hocam sanırım seninde ortalamam bana yakındır. Bende böyle bir ilginçlik yapmak istedim ama kendimi riske atmak istemedim. Çünkü birçok ülkeye gittim eğer red alırsam ilk reddim olacaktı. Bakireliği bozmayalım dedimAma sen alırsan vizeyi bende denerim
![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Bakalim bende girdm bi yola ama alirsam WAT tarihine gecicegim icin denemek istedimortalamami 16nisan gunu gorusmeden cikar cikmaz yazicam
![]()
Hadi Bakalım İnşallah alırsın sana şöyle söyleyeyim eğer trancript iistemez ise buda senin şansına tabi alırsın isterse baya düşük diyorsun büyük bir ihtimalle red yersin arkadaş 1.55 ile red yemişti ama inşallah alırsın![]()
Alırsan bende giricem görüşmeye ve seninkinden daha düşükse asıl tarihe ben geçicem![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Benimkinden düşük olabilicegini sanmıyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks