merhaba. bende Sunset bay resot 'ta çalışıcam haziran'ın 5 i gibi gidicem..![]()
wisconsin dells yogi bears' gidecek varmı? eğer vize alırsam 15 haziranda gidecem tek katılıyorum.
teşekkür ederim kerem, senin içinde hayırlı olsunnçok türkk varmışş bayaaaa
![]()
Wisconsin Dells deyince bu site de ilk akla gelen kişi benim olmam lazım ama çoktandır online değilimŞimdi öncelikle okurken bazı sorulara açıklık getirelim. Dells'e en hızlı ulaşım trenledir. Ama günde 2sefer olması sebebiyle uçak saatinizle uyuşmayabilir. Otobüste aynı şekildedir. Uçak biletinizi almadan önce onlara bakmanızı tavsiye ederim. İsterseniz havalimanından aldırıp dells'e kadar da götürtebilirim. Ancak az kişi olursanız size pahalıya gelebilir. Tavsiyem çok kişi olmanızdır. Ama para önemli değil, havalimanından alınıp otelime servis yapılsın diyorsanız. Özel arabayla alınıp gidirsiniz.
Willderness'ta çalışacak lifeguard arkadaş hemen işe başlar. Sınav daha sonra olur. İlk başlayanlar Slide Attendant olarak başlıyor çünkü sonra lifeguard oluyor. Bu yıl bende gelebilirim. Ama ben tecrübeli bir lg olarak geleceğim için supervisor olma ihtimalim de var. İnşallah orada olurum ve görüşürüz
Social security için en yakın portage var. Onun içinde wilderness otobüs kaldırıyor. Ama isterseniz yine araba ayarlayabilirim.
Diğer tüm sorularınız için yazabilirsiniz. Ama özelden yazmazsanız sevinirim. Bu şekilde soruları ve cevapları herkes görmüş olabilir![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Merhaba bilgiler için teşekkürler bizim kalıcak yer sorunumuz var wilderness bize biryer önermiş 4 8 kişilik diye ne net var ne tv hiçbişey yok sadece buzdolabı vardı ve 80 dolardı bundan dolayı istemedik.Ben daha önce giden birkaç kişiyle konuşdum genelde motellerde kalıyormuş wat öğrencileri biz böyle apart gibi en azından mutfağı olan biryerde kalmak istiyoruz arkadaşımda bende yemek yapmasını az çok biliyoruz yani 2 kişilik biryer bize yetecektir)
Ayni universitedeyiz Tugba senin bolum neydi acaba?
bende bu sene wisconsin dells'e gidiyorum. Yogi beara gidicem.12 haziranda tek gidiorum.
Mayis sonu gibi gitmeyi dusunen var mi ben buyuk ihtimalle 22 mayis gibi gidicem 27 mayisda is baslangic tarihim
arkadaşlar bu yaz wisconsinde Noah's arkta lifeguard olarak çalışıcam ancak lifeguard olarak gidenler bir takım sınavlardan geçiyomuş yüzmede dalma da vs sorun yok ancak yazılı sınavda ne gibi sorular soruyorlar bunu öğrenebilirmiyim eğer tüm mülakatlardan geçip yazılı sınavdan geçemessek işten atılma ihtimalimiz varmı geçtiğimiz senelerde işten atılan çok olmuş noahs arkta galiba
@KEREMYK dells'te en büyük sorun kalacak yer sorunu zaten. Apart istiyorsan 2 kişilik apart bulamazsın en küçüğü 6 kişiliktir. Wilderness nereyi göndermiş bilmiyorum ama amerika'da tv ve internet olmayan bir konaklama yok denecek kadar azdır. Benim tavsiyem Adam apartmentsdır. wilderness'a çok yakındır. Otel düşünürseniz de Country Squire iyidir. 2 kişilik odaları da var. Başka apartmentlar da var. Ben size 2013 Dells facebook grubunu yazayım. http://www.facebook.com/groups/305729586202972/ burada da paylaşımlar var. Hatta sende yazabilirsin.
@Gkbrk arkadaşım. Noah's ark baya zor bir iş yeridir. Evet sınavı geçemezsen atılırsın. Belki kendini sevdirirsen başka departmana geçebilirsin. Yazılı sınavları lifeguard kitabından soruyorlar. Eğer benim gibi ezber yapamayan biriysen İngilizce'nin biraz iyi olması lazımAma çok kasma iyi dinler ve nelerden bahsettiğini takip edersen ve ilgili yerleri kitaptan çizersen yaparsın. Ben wilderness'ta polonyalılardan kopya çekmiştim
))
diğer sorularınızı da bekliyorum.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
teşekkür ederim gruba istek yolladım önerdiğiniz apartın olanakları ücreti ne kadar acaba ? kesin olarak 6 kişi mi kalmamız gerek biz 2 kişiyiz 4 kişi karışık olsa oluyor mu mesela 2 ukraynalı 1 rus 1 bulgar gibiamacım 5 türkle aynı evde kalmak istememek sonuçda dil geliştirmeye gidiyoruz
![]()
benim 15 inde çalşmaya başlıyo olmam lazım ve 14 ü gecesi yola çıkmam lazım ulaşım biraz sıkıntıymış o yzden toplu olarak gitsek yada yanımızda birileri olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm ..
Haziranın 12'sinde iş başı yapıcak başka biri daha yok mu ?
3 haziran 'da giden yok mu şu wisconsin 'e![]()
washington dc olmaz bende 17 si gibi wisconsine gelicem arkadaslar tanısalım kaynasalım
Kerem selam bende aynı otelde lifeguardlık yapıcam 10 haziran gidiş tarihim size kalıcak yer sağlıyorlar mı??
arkadaşlar noah's parkta server food worker olarak çalışcam 15 haziranda iş başı yapcam vizeden geçersem umarım bi sıkıntım kalmıycak herhalde uçak bileti işini ne yaptınız 13-14 ünde yola çıkcaklarla konuşalım
Paul Bunyan Northwoods Restaurant'da çalışacak olan var mı arkadaşlar ?
bende vize görüşmesine mayıs başında gitcem umarım alırız
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)
Bookmarks