Self için 1800 tl fiyat verdiler! Helal olsun diyorum!
Self için 1800 tl fiyat verdiler! Helal olsun diyorum!
2008-2009 yılının full placemetn ücretiydi bu o zaman dolar bu kadar yüksekte değildi tabi.500$ civarı isteyenler var araştırısan bulursun.
Bu birazda geç başvurunla alakalı bir şey ,tamam daha ucuza elbet bulursun fakat en azından güven konusunda bir problem olmuyor.
Ayrıca bizim okul pasaport harcı için belgede vermiyor haberin olsun şimdiden
ne icin guven? sadece ds formunu getirecekler o kadar
Peki.
onu bile getirmeyip kaçanları da biliyoruz.
he fiyat konusuna gelirsek o konuda hemfikiriz.
keşke konsolosluk ya da bu acentalar hakkında yetkili olan birim şu kayıt ücretleri için belirli bi tarife koyabilse de yağsız kazığı yiyen hep biz olmasak bana kalırsa bu program için yapılacak olan masraf uçak bileti dahil 3000 lirayı geçmemeli
Self başvuruda parayı alıp ds getirmeyen firma varmıdır?Self öğrenci firmalar için çöpsüz üzüm resmen.Bu self placement kapsamında tek fark yaratacak konu yapılan sigortanın neleri ve ne kadarlık ücretleri karşıladıklarıdır.Mesela kronik olamayan hastalıkta ameliyat için senden tek kuruş para istemeyen sigortada var bu ameliyatın yarısını sana ödeten sigortada var.Ben self başvuran kimsenin bunları sorup ona göre karar verdiğini düşünmüyorum.O yüzden en ucuzunu veren firmada ds getirtiyor en pahalı firmada ds getirtiyor.Zaten self başvuruda ds getirtemeyen firma her durumda uzak durulması gereken bi firmadır onlarla kıyaslama yapmak doğru olmaz.İşini düzgün yapıp 500$ a ds-2019 getirten firma da var.Dediğim gibi sigorta kapsamı farklı olabilir ama kimsenin bunu kıstas olarak gördüğünü düşünmüyorum.
Westline ile gidecegim sanirim self :
Self Placement 495USD!
arkadaslar kim ne derse desin cooook pahali bu fiyat daha ucuz ve guvenebileceginiz yerler var
Arkadaşlar şu an selfe başvursam ,haziran başına yetişir mi tüm işler?
YETİŞİR. hemen belgelerini verirsen eğer nisan sonu gibi ds belgen gelir mayıs oortasında vizeye girersin
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks