Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self Placement ile gitmeyi düşünüyorum. Acil yardım gerekli.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Eğer işin hazır olursa gerisi çok kolay.Sen şu anda internetten boş job offer bul şirkete ön kayıt filan ödemenede gerek yok.İşveren belgeyi doldursun sana yollasın sende şirkete başvurup anında ds için başvuru yaparsın yanlız pasaportunun filan hazır olması lazım.Eğer harçsız pasaport istiyosan en azından evrak işlemlerine şimdiden başla.Öğrenci işlerine dilekçe yaz o birkaç günde onaylanır sonra vergi dairesine gidersin orda onaylarlar emniyete gidilecek şekilde hazırla belgelerini 3-4 gün kazandırır sana.Eğer işe kabul edileceğin kesin ise pasaport için başvur bence aradan çıksın.Ds-2019 belgesi için pasaport bilgileri lazım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer işin hazır olursa gerisi çok kolay.Sen şu anda internetten boş job offer bul şirkete ön kayıt filan ödemenede gerek yok.İşveren belgeyi doldursun sana yollasın sende şirkete başvurup anında ds için başvuru yaparsın yanlız pasaportunun filan hazır olması lazım.Eğer harçsız pasaport istiyosan en azından evrak işlemlerine şimdiden başla.Öğrenci işlerine dilekçe yaz o birkaç günde onaylanır sonra vergi dairesine gidersin orda onaylarlar emniyete gidilecek şekilde hazırla belgelerini 3-4 gün kazandırır sana.Eğer işe kabul edileceğin kesin ise pasaport için başvur bence aradan çıksın.Ds-2019 belgesi için pasaport bilgileri lazım.
    işin olma ihtimali yüksek diyebilirim. aynen bu boş job offer belgesini nasıl temin edebilirim ya. çok iyi olur aslında.

edit:

http://www.ciee.org/hire/downloads/W...fer%20Form.pdf
    buldum. bunda ben sanırım sadece participant setion'ı dolduracağım. ATLAS ID ile CIEE representative bölümüne ne yazmam lazım? acaba başvuru yapmadan önce sponsor mu bulmam gerekiyor?
    Konu SymphonyOfDeath tarafından (30-03-2013 Saat 03:22 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)