Eğer bu söyledikleriniz sözde kaldıysa,kayıt olurkenki forma aktarılmadıysa tabiki para iadesi yapmazlar.Biz iki kişi başvurduk dedikki sözleşmeye koyacaksanız imza atarız yoksa hiç konuşmayalım lafta kalmasın,neticede sözleşmeye eklettik eğerki ikimizde aynı yere gidemezsek work and travel yapmıcaz,birimize vize çıkar diğerine çıkmazsa vize çıkmayana tam iade yapılacak(benim ortalamam 2 nin üstündeydi kız arkadaşımın 2 nin altındaydı) sözleşmeye eklediler ve kız arkadaşıma vize çıkmadı bana çıktı ona %100 iade yaptılar.Ancak yine aynı fima benim sınıf arkadaşıma sözleşmeye eklemedikleri için bu maddeyi para iadesi yapmayacaklarını dile getirdiler ve iade yapmadılar.Yani aynı firma iki farklı durum.Sözleşmeyle hakkınızı sabitlemezseniz bu durum kaçınılmaz ve kimse yardımcı olamaz.Dava bile açsan sözleşmediki şartlar neticesinde ön kayıt ücreti yanacaktır.Eğer full ücret yatırmış olsaydında böyle olurdu.O yüzden sadece popüler olan konuları değil forumdaki tüm konuları okumakta fayda var.Daha önce bundan çok bahsedildi.