arkadaslar greyhound'u bosverin.yukarıda tavsiye ettgm acentadan alırsanız bence pek te bir fiyat farkı olmaz.ama yine de siz bilirsnz...tavsiyesi bizden alıp almamak sizden...
arkadaslar greyhound'u bosverin.yukarıda tavsiye ettgm acentadan alırsanız bence pek te bir fiyat farkı olmaz.ama yine de siz bilirsnz...tavsiyesi bizden alıp almamak sizden...
joe bu verdiin acentalardan yettravel'i aradım washington gidiş,ny dönüş için 615$fiyat verdiler,nispeten dierlerine göre ii bi fiyatama washington'dan otobüsle geçmek gerekicek,ny aktarmalı richmond ise cok yoğun dedi ama dier firmalrın verdiği minumum fiyat 750euro karar veremedim sn olsan nasıl giderdin?
![]()
joe british airways'in london aktarmalı washington uçuşu 615 euro hatta snn sölediin yetttravel'dan aldım fiyatıordan da richmond 33$ tutuyomuş otobusle,sitelerinden baktım ama bence de fazladan bi 40 euro verip new york aktarmalı richmond'a gecmek daa mantıklı cnkü 18 sa. ucakla ucup ardından bi de otobusle 2 sa. de otobusle devm etmek adam baya koyar gibime geliyo
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks