@Ugur un dediği gibi Türküyeden sirket aracı yapmaya gerek yok.zaten ds i basanlar sponsorlar onlarda 300dolar alıyor..benim durum gecen yıldan kalan şirketimin pürüzlerinden kaynaklıymış.gecen yıl bir danısmanlık firmasının iş güzarlığı sonucu vize alamamıstım halıyle ekranda bu bilgiler kalıyor.bu yıl herseyı olması gibi yaptım vizeyi aldım sorunsuzca..ama gecen yıl ki durumdan dolayı teyit için bi görüsmeye cagrdılar..gttim istanbul konsolosluguna bostu zaten kımse yoktu bgun..görüstm tüm soruar eski şirketimle alakalıydı zaten suan calısmayan bı sırket..cok şükür sorunsuzca atlattım..
hocam ben bir kampla mail ve skype aracılıgıyla grustum.grsmeler olumlu gecnce kontrat imzalayıp taratıp bırbırımıze gnderdk.bana Türkiyeden bı fırmayla ds ışlemlerımı halledebilecegmı soledı ya da kendisinin anlasmalı oldugu fırmaların adını verdı.ben onun Abd de anlasmalı oldugu fı firmayla görstum formlarımı gnderdı doldurup tarattım kartımdam sıgorta dahıl 400 dolar para yatırdım ve ds lerımı sıgortamı sevısımı gnderdıler..
Eğer konsolosluk bireysel olarak herhangi bi firmaya bağlı kalmadan sponsorlara ulaşıp iletişime geçebilirsin diyorsa ve sen belgeleri kendin uğraşıp getiriyosan niye vize görüşmesi için danışman bi firmadan yardım alasın ki?Konsolosluk yasal olarak böyle bi yol sunuyor uğraşmak istersen yaparsın.Bütün bu işlerin sonunda vize görüşmesinin de bireysel olması gerekir.Ama sen burda şirkete kaydolmuşsundur ve şirket toplu görüşme alırken sen bireysel başvuruyosundur onu bilemem.2 kişi gördüm böyle bireysel başvuru yapan.Biri bu forumdandı yine beraber çalışmıştık.Hatta sponsorumuz aynıydı ben danışman şirketle gittim o danışman şirket olmadan gitti.Ayrıca yukarda verdiğim linkte konsolosluğun sitesinde yasal hakkın ingilizce olarak yazdığı adres mevcut.Yeterki sponsor danışmanlık firmasına kaydolmayı şart koşmasın.
Geçmiş olsun öncelikle.Sigortanın detayları neler?Yani kapsamı ne kadar,sen ne kadar ödedin,ne kadarlık bi sağlık sorununda karşılama yapıyorlar?
sagolasın..hocam 9 haftalık sıgortam 100dolar odedim ama detaylar su sekılde:
Me d i c a l Ma ximum: $ 2 0 0 , 0 0 0 ( €1 3 9 , 6 0 0 )
De d uc t i b l e : $ 5 0 ( €3 5 )
AD&D Pr i nc i p a l Sum: $ 2 0 0 , 0 0 0 ( €1 3 9 , 6 0 0 )
Eme r g e nc y Me d i c a l Eva c ua t i o n: $ 5 0 , 0 0 0 ( €3 4 , 9 0 0 )
Re p a t r i a t i o n o f Mo r t a l Re ma i ns : $ 2 5 , 0 0 0 ( €1 7 , 4 5 0 )
D ed u ct ib le: $ 50 U SD p er i nj ur y/i l l nes s
ER D ed u ct ib le:
$ 250 U SD fo r i l l nes s and no t
ad mi tted
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks