Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu saatten sonra nasil self gidebilirim?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin hayal urunun , sen isverenine mail at de ki sponsorlar sizin doldurdugunuz bir job offer i istiyor de, size bos bir job offer yollayayim onu doldurabilir misiniz de. Tamam derse is bitmistir.
    Onu daha once dedim. Yukarida da soyledigim gibi once sponsorla gorus diyor. Butun isci alimlari ile sponsor ilgileniyor ben sadece isci alim sayisini belirliyom diyor. Full veya self olduguna karismiyor. Ben kendi bilgilerimi doldurdugum formu gonderdigimde zaten bu cevabi aldim.....

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer başlıkta sana 3 alternatif sunmuştum diye hatırlıyorum..Onları denedin mi?Sponsorun ciee'ydi galiba.Geçen yıl çalıştığın danışmanlık şirketi olmak zorunda değil,ciee ile çalışan başla şirketlerde var onlarla da görüş.Bide dediğim gibi senin şu anki şirketinin başka şehirdeki ofislerini ara.Yada aradıysan ne dediler?

Sponsor ayni olduktan sonra burdaki dansimanlik firmasinin farkli olmasi bir seyi degistirmez ki.Simdiki sirketle yaptigim islemlerin aysini onlarla yapcam.Ve ayni cevabi alcam. Sponsorum da ciee degil bu arada...

Diger sehirdeki subesi ise hem iyi saat vermiyor hem de konaklamasi asiri pahali. Ben bu gidecegim yerde iyi bir konaklama ayarladim sayilir....

Isler bu sekilde...

Bir de sunu sorayim. Gecen sene gittigimde benim belli bir yerde kalma zorunlulugum vardi.Bu sene de ayni zorunlulugu koyarlar mi benim icin?
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sponsor ayni olduktan sonra burdaki dansimanlik firmasinin farkli olmasi bir seyi degistirmez ki.Simdiki sirketle yaptigim islemlerin aysini onlarla yapcam.Ve ayni cevabi alcam. Sponsorum da ciee degil bu arada...

Diger sehirdeki subesi ise hem iyi saat vermiyor hem de konaklamasi asiri pahali. Ben bu gidecegim yerde iyi bir konaklama ayarladim sayilir....

Isler bu sekilde...
    Sen yinede şansını dene.Neticede sana full ücret şartı koyan Danışmanlık şirketi sponsor değil.Aynı sponsor başka şirket ile gidersen belki self gönderirler.Birde anlamadığım şey nasıl başka şehirdeki şube daha az saat verebiliyor.Bu işverene kalmış bişey işveren aynı kaldıkça sen hangi şirketle gidersen git verilen saat aynı olur.Ya ben yanlış anlıyorum seni yada ortada bi yanlış var.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yinede şansını dene.Neticede sana full ücret şartı koyan Danışmanlık şirketi sponsor değil.Aynı sponsor başka şirket ile gidersen belki self gönderirler.Birde anlamadığım şey nasıl başka şehirdeki şube daha az saat verebiliyor.Bu işverene kalmış bişey işveren aynı kaldıkça sen hangi şirketle gidersen git verilen saat aynı olur.Ya ben yanlış anlıyorum seni yada ortada bi yanlış var.
    Full sarti koyan danismanlik sirketi degil sponsor sirket. Bizzat onlardan gelen maili gordum...

Baska sehirdeki sube daha az saat veriyor orda calisan arkadaslarla haberlesiyorduk. Onlar bizden az calisiyorlardi.

Durum bundan ibaret...
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)