hudson' gibi güzel ve bizim için gelişmiş biryerden (10.000 nufuslu ) sonra saxon'a gittik..oda nesi çamur içinde karavanlarımız..şaka değil heryer çamur..orada bizi bezdiren ve en zor ride'ımız yoktu alan yetersizliğinden ve rahat bir nefes almıştık![]()
bu mega sorun cıkardıgı sorun kadar olmasada zevklıydı vede meshur..
kurulum bitti dedim ve dağıttım biraz konuyubitirdik ve dante adında 34-35 lerinde siyah ve canayakın ve bir okadar paragöz olan arkadaşımızın evine gittik.oda nesi sonunda karavan dısında bır konaklama yaptık
![]()
karavan demişken benim karavanımda hiçte söylenildiği gibi biri dönerken sallanma yada ses geçirme problemi falan yoktu tek bir problem vardı odaları cook kucuktu
dante'nin evinde dantenın tam yasını bılmedıgı 4 yasında oldugunu ıddaa ettıgı oglu ro-ro ( romerıo ) ve eşim dediği ama evlenmediği kızarkadaşı ile yaşıyordu evet cocugun öz annesıydıbirde başka bir kadından kızı vardı dantenın oda 12-13 yaşlarındaydı.
eğlendik film izledik alısveris yaptık falan 2 gun orda uyumanın verdıgı dınclıkle donduk cuma sabahı ve kılı kılına yetıstık ıse tabıı dırek basladık ustumuzu degıstırıp..2 kışının calısması gereken kaydırakta tek basıma kaldıgımdan cok yorulsamda baktımkı yardım eden yok bende sallamıyordum artık ın cık yerıne ya yukarda beklıyor yada asagıda beklıyordum bana arada bırı gelıp asagıdaysan guvenlık ıcın yukarı cıkıp anlatmalısın vs deselerde sallmadım basarılı oldu bırdaha benı tek bırakmadılar![]()
sonrakı hafta buternet dıye bır kasaba (yazılısından emın deılım ) kasaba guzel fazlasıyla sırın bor yer ama bız kasabadan uzakta kuruyorduk parkı ve dolayısıyla karavanlarımızı.bu biraz kotuydu cunku kapınızı acınca orman gıbı oluyor bir nevi :B
bu kasabada bize sakın coplerınızı dısarda bırakmaın ayı yada samur ( bu et yıyen garıp bır hayvn varya kopek kadar ondan adı samur olmayabılır )gelebilir dediler ! !
şaka oldugunu dusunmustuk ama cıddıydi..
ben odamı temızledım baktımkı baya pıslenmıs dolayısıyla cok cop cıktı buzdolabımdan ozellıkle![]()
coplerı 1 gun orda unuttum kapımın onunde karavanın altına atmıstım bayaa coktu ama.ertesı sabha sertce calınan kapıyla dog (jakenın babası) bız nededık hesabı konustu bende tamam hacı dayı bı cıgara yak rahatla dedım odamı temızlemısım unuttum vs vs. tmm ama bak cıddıyız gelebılır ayı deyınce bende tırstım haattım copu olay tatlıya connected..
o hafta usutup hasta olmustum yazın ortasında temmuzun sonları gıbıydı..wisconsin havası ıste carpar..
ben grip olunca colombialı arkadaşlarımdan birisi çay getirdi falan bende anne demeye başladım ona![]()
neyse tek başınızayken hasta olmak cook kotuymus onuda ogrenmıs tecrube etmıs oldum sevgili arkadaşlar.
haftalar böyle böyle geçiyor bendeki aile özlemi giderek artıyordu.içim sıkılıyordu ki hızır gibi yetişen neo-kimyager oldu![]()
riblake adında bir kasaba..ben abd'ye ualaşalı tam 72 gun olmus buda demektır kı 10 ağustos gibi gibi..
buradan neo-kimyager adıyla tanıdığım beni görmek için taa milwuake'den bu kasabaya gelen çok iyi birisiydi..kiraladığı arabayla gezdik tozduk eminim wisconsin'in kuzeyine birdaha çıkmamıştır ki kendisi milwuake'de bir üniversiteye gelmişti.
buradan birkez daha teşekkürler ederim onunla türkçe muhabbet ettiğimde üstteki yorumdada söylediği gibi türkçeyi unuttuğumu söylediAllah yardımcın olsun kimyager kardeşim mi demeliyim abim mi bilemiyorum ama çok önemliydi benim için bir türk görmek..
artık travel planlarını yapmaya başlamıştık ve onuda birdahaki sefere yazayım inşallah![]()
okuyan herkese ve benim için taa oralara gelen neo-kimyagere çok teşekkürler
Bookmarks