Benim ds formuna 1 numaralı kutucuk: not subject to the two year residence requirement işaretlendi memur tarafından. Anlamı nedir 2 yıl kuralı falan da tam anlamını çözemedim![]()
bu sene bende giricem ama ds formu hala gelmedi ortalamamda 2.40 hayırlısı olur inşallah.
hmm tamam teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar vize görüşmlerinizde red alan varmıydı ya?
ben vizeyı aldım ama pasaportta issue date 12.03.2013 expiration date 01.01.2013 yazıyor bı yazım hatası mı var...bılgısı olan var mı acaba..
Ben 28 Şubatta girdim vize görüşmesine 3 Mart da aldım postaneden pasaportumu. İngilizcem advance minus, ortalamam 2.13.. Beni çok zorladı ortalamadan dolayı. Gideceğim şehrin haritadaki yerinden tutun şehir hakkında bilgi ver gibi beklemediğim sorular geldi. Ve herşeyi sordu. Yaklaşık 25 civarında soru sordu.Diyeceğim o ki ortalaması 2 ye yakın olanlar yada düşük olanları ing konusunda çok zorluyolar. Gireceklere başarılar...
arkadaşlar merhaba ben ayın 15ine vizeye girmiştim kusura bakmayın biraz geç oldu yazmamvizeyi aldım,pasaport süresi konusunda endişelerim vardı ama hiçbir problem yaşamadım süresine bakmadılar bile
![]()
İsmimden dolayı çok yüksek ihtimal isim soruşturmasına kalacağım. Çok fazla gecikme yaşamadan gitmek için Nisan başında vize mülakatına girmem yeterli olur mu? Çok ekstrem durumlar harici tabii.
merhaba arkadaşlar ben 19unda vize görüşmemi yaptım. görüşmeye kardeşleri beraber alıyorlarmış orada öğrendik. ortalamam 2.66 kardeşimin de 3.04 pek zorlamadılar açıkçası bizi.
sorular; nerede okuyorsun bölümün ne, nerede çalışacaksın, ride nedir, 911 nedir, seninle birlikte olan arkadaş grubun var mı, onlar da bugün vize görüşmesine geldi mi, daha önce yurt dışına çıktın mı.
sanırım ilk dikkat ettikleri şey ortalama yes no ile soruları geçiştirip vize alanlar var ama 1.80 civarı ortalama ile red alanlar da oldu.
şuan beni tedirgin eden tek şey 4. sınıf olmam. türkiye'ye dönünce işe başlayacağıma dair herhangi bir belge götürmedim. görüşme sırasında da hiç bir bahsi geçmedi. danışmanım tarafında da istenmedi ama bu konu belirsiz şuan.
yok ben 1 tane gördüm ortalaman kaç bilmiyorum ama kiminle görüştüğün de önemli sanırım kimisi alıyomuş 1.80le öyle diyolar
benim görüştüğüm bayan en çok zorlayandı 911 nedir, ride nedir diye daha spesifik sorular sordu mesela. herkes erkekle görüşmek için dua ediyodu o gün
Sen 11 numarada gorusmeye girmissin heralde,aralarinda vize icin en cok zorlayan 11deki bayan,13 numaradaki erkek gorevli zorlamiyor pek,hatta bazen transkripti acmadan bile vize verdigi olmus,buarada 1.30 ve 1.42 ile vize alanlar olmus,not ortalamanin dusuklugunu iyi bir sekilde aciklarsan pek sorun cikarmiyorlarmis,ayrica muhendislik ogrencilerine de not konusunda biraz daha esnek davraniyorlar
ride ne demek 911 polisin numarası sanırım birde görüşme ortalam kaç dk sürüyor ? şimdiden teşekkürler
bugün Ankara'da vize görüşmesine girdim Randevum 8'de idi. 10'da işim bitmişti. Not ortalamam 2,77. 4. sınıfım , hatta uzatma yılım 4 adet ders alıyorum. 2007-8 yılıydı sanırım , Londra'ya turist vizesi alıp 1 ay kalmıştım. Hngi bölüm okuduğum daha önce calısıp calısmadığım , ne olarak ve nerede çalıştığımı , ne zaman mezun olacağımı sordu. Son soruya NET 'NEXT YEAR' dedim. vizemi aldım geldim. Herkese bol şans diliyorum. Not ortalaması kesinlik olmayabilir fakat büyük avantaj.
Bende 19'unda girdim vize görüşmesine istanbulda ve 11 numaralı bayandan aldım. Benim ds formumun üstteki kutucuğa çizik attı ve mührü bastı.Salı günü vizeye girdim aynı hafta içinde cuma günüde pasaportumu postaneden aldım.
evet 11 numaradaki bayandı benim görüştüğü o diğerlerine kıyasla baya zorluyo. arkadaşa da aynı bayan bu öğlen yemeğinde ne yedin diye sormuş mesela. ride nedir diye sorduğunda açıkladım ve like roller coaster dedim bu sefer hiç roller coaster'a bindin mi dedi. o yüzden hiç ayrıntıya girmeden düz cevap verin bişeyler yakaladı mı daha çok soruyo![]()
Arkadaşlar, 4. sınıf olup da vize görüşmesine giderken türkiye'ye döneceğine dair iş başvurusu belgesi hazırlama konusunda endişeli olanlar varsa eğer
ben görüşmeye giderken herhangi bir belge götürmemiştim bi sorun çıkıp çıkmayacağını merak ediyordum birkaç gündür ama dün pasaportum elime ulaştı hiç bir sorun yok vizeyi aldım.
ben ayın 13 ünde grdim ama hala pasaportumu beklemekteyimgeçen senede isime araş kaldım ggaliba iki haftada gelmişti ama bugün 10. iş günü oldu.F-1 vizesine başvurdum 4.sınıfım not ortalamam 2.85
vizeyi aldık daha kendisini göremedik
Vize görüşmem çok zorlu geçti,beni almamak için en az 10 tane soru sordu hemde çok ciddi biçimde.ama hepsine açık ve net cevap verdim belgeleriyle birlikte.uyuzluğuna geç gönderebilirler diye düşünüyorum![]()
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks