Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 06-03-2013 - Bir vize daha!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı çene Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sene mail geliyor konsolosluktan ve ptt takip numarasını gönderiyorlar.bana hem mail geldi hem de ptt den kısa msj kargom ulastı dıye..hayırlı olsun bu arada,gireceklere de kolaylıklar dilerim
    Vizenizi aldıkdıktan kac gün sonra bu maili ve kısa mesajı aldınız?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kraker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vizenizi aldıkdıktan kac gün sonra bu maili ve kısa mesajı aldınız?
    hocam ertesi gun mail geldi konsolosluktan ve ptt takıp numaramı gonderdiler.bnm kargo braz geciktı ptt nın yogunlugundan dolayı ve 28ınde grdıgım vizenın pasaportu 6 sında ulastı alcagım ptt ye..ulastıgı gun aynı zamanda ptt den msj geldı.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hocam ertesi gun mail geldi konsolosluktan ve ptt takıp numaramı gonderdiler.bnm kargo braz geciktı ptt nın yogunlugundan dolayı ve 28ınde grdıgım vizenın pasaportu 6 sında ulastı alcagım ptt ye..ulastıgı gun aynı zamanda ptt den msj geldı.
    Ben vizemi 5 martta aldım ama ertesi gün bana bir mail gelmedi konsolosluktan yani takip numaram felan yok. PTTDen de mesaj felan yok. Bu neden kaynaklanıyordur acaba fikriniz var mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kraker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben vizemi 5 martta aldım ama ertesi gün bana bir mail gelmedi konsolosluktan yani takip numaram felan yok. PTTDen de mesaj felan yok. Bu neden kaynaklanıyordur acaba fikriniz var mı?
    hocam oncelıkle maıl gelmedıyse konsolosluk daha pasportu Ptt ye teslım etmemiş demektir.Buyuk ıhtmal pzrtsıne kadar maıl gelır sana....bu arada PTT malum arıza biraz UPS gibi değil.konsolosluk ptt ye bırgun sonra sabahtan teslım etmıstı ptt dagıtıma ordan tekrar yazdıgım subeye gnderdı ki 5 gün sürdü .Ptt ye sordugumda merkezde dagıtımda sıkıntı var demişlerdi..

Burdan şu yorum yapılabilir belkı,gecen yıl oldugu gbı UPS hızında gelmeyecegı bu hususu plan yaparken gözden kacırmamak gerektiği..gecen yıl abimin UPS ile 2 gnde ankaradan gelmişti bu yıl bnmki ıstanbulda sarıyerden besıktasa 5 gunde geldı mesela..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hocam oncelıkle maıl gelmedıyse konsolosluk daha pasportu Ptt ye teslım etmemiş demektir.Buyuk ıhtmal pzrtsıne kadar maıl gelır sana....bu arada PTT malum arıza biraz UPS gibi değil.konsolosluk ptt ye bırgun sonra sabahtan teslım etmıstı ptt dagıtıma ordan tekrar yazdıgım subeye gnderdı ki 5 gün sürdü .Ptt ye sordugumda merkezde dagıtımda sıkıntı var demişlerdi..

Burdan şu yorum yapılabilir belkı,gecen yıl oldugu gbı UPS hızında gelmeyecegı bu hususu plan yaparken gözden kacırmamak gerektiği..gecen yıl abimin UPS ile 2 gnde ankaradan gelmişti bu yıl bnmki ıstanbulda sarıyerden besıktasa 5 gunde geldı mesela..
    Cevabınız icin cok tesekkurler. Umarım pazartesiye alırım maili.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)