bu yıl vize gıren arkadslar ds formundakı solda alttakı hangı kutucukları ısaterledıler yazarsanız sevınırım
bu yıl vize gıren arkadslar ds formundakı solda alttakı hangı kutucukları ısaterledıler yazarsanız sevınırım
pek bulamazsın vize ye girip alan veya alamayanı yeni yeni gidiyorlar görüşmeye![]()
sen vize almıştın dimi ?
hmm çok iyi almışsın isim soruşturması geçerkafana takma bak sen almışsın biz daha vizeye bile giremedik
stress oluyorum gün geçtikçe .
ama daha önünde 3 ay gibibir süre var bu sene gidersin inşallah ya iş bulmadan görüşmeye gidebilirmiyiz?
isim soruşmasına herkes giriyor mu yoksa özellikle sizi mi aldılar
herkes girmiyor isminiz çok kullanılan isimler arasında ise (ali,mehmet,ahmet,ayşe vb....) isim soruşturmasına kalırsınız yani herkes kalmıyor
Kutucuklar boş kalıyor.Şu konuya bakabilirsin konsolos tarafından imzalanmış ds formu konuda var.
http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...r-resimli.html
İş görüşmesinde işi nasıl aldım ben anlamadım şansım yaver gitti herhalde umarım vize görüşmesinde de bir şekil geçerim. ama bu senenin zor olacağı yönündeki söylentiler canımı sıkıyor
ben aldım vizeyi hatta yarın gidip ptt den alacağım ama ne sorduğunu anlamadım uğur söylemiş zatenklasik türk mantığı işe yarar bilmiyosan boş bırak ya da hayır de
![]()
Arkadaşlar ortalamam şuan 1.94 ingilizcem yeterli derecede var sizce olurmu bu iş?
Hocam bazı şirketlerin 2 nin altındaki başvuruları iptal ettiğini duyduk ama kabul eden firmalarda varmıs araştır sor durumum bu de geri programının iptal edilmeme durumu hakkında garanti iste en mantıklısı bu ingilizcen varsa zaten vizeye kadar ortalamanın hiç etkisi yok.
mrb arkadaşlar.bende 15 Martta vize görüşmesine gitcem.ortalama konusunda sıkıntı yok ama korktuğum şey pasaportumun geçerlilik süresi 20 Eylül 2013'de bitiyor. bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa,söylerse sevinirim, teşekkürler![]()
teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar bi fikir verseniz 1.94 ortalama ile sizce vize başvurusunda bulunmalımıyım?
Şu ana kadar vizeye giren arkadaşların ortalaması 2 nin üstündeydi o yüzden 2 nin altında giren biri yorum yazana kadar beklemeni tavsiye ederim.Bi arkadaş 3 kez girdi vize görüşmesine ilk ikisinde gno 2 nin altındaydı diye vize alamadı.3. de gno 2'ydi ve isi soruşturmasına kaldı,isim soruşturması sonucu olumsuz bişey çıkmazsa vizeyi alacak ve bu arkadaşa söyledikleri ortalaman düşük diye vize vermiyoruz..Buda arkadaşın açtığı konular bi bak istersen;
http://www.turkishwat.net/guncel-duy...giriyorum.html
http://www.turkishwat.net/2013-vize-...ne-gittim.html
Geçen döneme ait bir notu yükseltmek zormu peki arkadaşlar? Bir notum DC den BB'e yükselebilir hocanın bir hatasından dolayı.
12 Martta vizeye gireceğim. Bol şans dileyin! Sonuçlarını yazarım buraya. inşallah çıkar. Banka dekontu, referans mektubu tarzı seyler almalı mıyım? firmam gerek yok dedi de...
Haluksoydemir ugur un dediği gibi önce birkaç arkadaştan sonra belli olacak konsolosluğun bu konuda tutumu ama bak simdi beni dinlersen aranın iyi olduğu bir hocana gidip durumu anlatacaksın ve bir dc notun bb olsa 2 nin üdtüne çıkar bence onların insafından daha kolay olur bu
arkadaşlar vizeyi alanlar buraya yazar ise bizimde heyecanımız bir seviye azalır writting please![]()
Böyle bişeyi mezun olacaksan yaparlar.Yoksa dersi bidaha al sınava girme ben yükseltirim derler.Çünkü prosedürü uzun.Benim sınıf 1.si arkadaşıma aynısı oldu çocuk alttan ders almak istemedi haklıda,dilekçeydi kuruldu şuydu buydu derken 2-3 ay sürdü.Çünkü ders notunun değişikliği için yasal olarak bi süre var girildikten sonra,o dolunca değişiklik için yazı çıkması gerekiyor..
Hoca yaparım dedi yalnız onun süresi geçtiğini söyledi bana. Önceden bir dilekçe yazıp dekanlığa bildirmek gerkiyormuş. Ben de tatmin olmadım öğrenci işlerine gidip yanlış bir notun düzeltilmesi zor mu? diye sordum. Biraz uğraştırır dediler. Bu pazartesi elime yarım kilo baklava alıp hocanın kapısına dayanmayı düşünüyorum![]()
4 haftadır isim soruşturmasını bekliyorum. 8 şubatta girdim .
ortalaman 3 üzeri ingilizcen çok iyi , elin yüzün düzgün gidip isim soruşturmasına kalıyorsun çözemiyorum bu işi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks