mulakatın son tarihi ne yazıyo gelen mailde ona bak . benımki son tarihinden sonra 4 gunde belli olmuştu.
mulakatın son tarihi ne yazıyo gelen mailde ona bak . benımki son tarihinden sonra 4 gunde belli olmuştu.
6 şubat sondu ben son gün yaptım mülakatı
Ya çok önemli bişey sorucam. Şimdi ben bu CIEE ile öğrenci gönderen 3 firmadan birine gittim. Benim kaydımı aldılar. Bil hassa hangisi olduğunu söylemek istemedim ama sorun şu ki beni CIEE'den başka bir sponsor firma ile görüşmeye zorladılar.
Benim bildiğim TEK ve ZORUNLU idi CIEE. Nasıl oluyor dolandırılıyormuyum acaba. Firma ismini vermek istemiyorum ama tek söyleyeceğim ismini değiştirmiş bu firma. Sitelerinde dolaşırken farklı iki isme rastlıyorum
Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Firmaya sordun mu bu durumu?Yani Şirketlerin sadece ciee ile çalışması zorunluluğunu?
Ben bugün yapmayı planlıyorum görüşmeyi sorular değişti diyenler var var mı yakın zamanlarda görüşmeyi yapan ?
bana şirketten ciee mülakatı için yeni sorular geldi gircek varsa,
what was the last moviethat you watched?what was the movie about ?
why are you a good candidate for the WAT program ?
tell us about someone important in your lide and why that personis important to you.
if you could meet one famous person who would it be and why?
describe something that you do well.
2 minutes to add any further comment. MÜLAKATA GİREN ARKADAŞLAR EGER BU SORULAR CIKARSA HABER VEREBİLİRLER Mİ ?
evet ben bugün girdim. bu soruların aynısı çıktı. sanırım belirli periyotlarda soruları değiştiriyorlar. danışmanın yolladığı sorular çıkıyo en büyük sorun heycan onu yendiğin zaman sıkıntı olmuyo
çok sevindim yaa bende yarın giricem mülakata inş banada aynısı cıkar![]()
bişeyi merak ediyorum ilk mülakattan başarısız olduktan sonra ne kadar gün sonra yeni mailler geliyor yani kaç gün sonra belli oluyor başarısız olduğumuz
ben 2.mülakata kaldım 2-3 gün içinde yeni görüşme maili geldi hemen
bende 2.mülakata kaldım bugun geldi 2.mail. 1.mülakat ile aynı sorular mı çıkıyor ?
Arkadaşlar bana da bugün mail geldi. Ayın 20'si son gün. 18'inde yapmayı planlıyorum. Bu aralar mülakatı gerçekleştirenler varsa soruları paylaşabilirler mi?
bir kaç soru farklı gelebiliyor.Ama danışmanın gönderdiği sorulardan oluyor zaten.
ya danışmanım şuana kadar 30 civarı soru yolladı![]()
ben perşembe günü girdim ama bana mail falan gelmedi siz ne zaman girmiştiniz
bugünlerde girenler soruları verebilir mi
perşembe günü girdim son gündü bunlar çıktı
what was the last moviethat you watched?what was the movie about ?
why are you a good candidate for the WAT program ?
tell us about someone important in your lide and why that personis important to you.
if you could meet one famous person who would it be and why?
describe something that you do well.
ama aynısının çıkcağını sanmıyorum
2. defa giren arkadaşlar farklı olan soruları burdan paylaşır mısınız?
Evet sanırım hafta hafta değişiyor. Benim de deadline im 20 şubat az önce yaptım. Aynı sorular çıktı, ama yinede ben biraz heycan yapmışım kaşım gözüm oynamış, kimi yerlerde kelimeleri tekrarlamışım düzeltmek için fln hele son eklemek istediğiniz şeyleri 2 dk içinde ekleyebilirsiniz sorusuna hızlı konuşmuş olabilecegimden dolayı özür dilediğimi ve kendimizi ifade etmemiz için şans tanıdıkları için teşekkr ettim. Açıkçası biraz endişeliyim bazı yerlerde gözüm kaymış kameradan ekrana bakarken fln, sıkıntı yaratmaz umarım.
Kalan arkadaşlar niçin kaldıklarını söyleyebilirler mi yani onlarda da aynı durum olmuşmuydu acaba yoksa hiç mi konuşamamışlardı
Arkadaşlar konu içerisinde yazılan soruları ilk mesaja ekledim,değişik bi soru çıkarsa ilk mesaja eklenecektir..
why are you a good candidate for the WAT program ? buna ne gibi cvplar verdinizz![]()
Arkadaşlar mülakatı geçenler, geçtiklerine dair herhangi bir mail vb. bir bildirim aldılar mı? Yoksa danışmanlarınız mı geçtiğinizi veya kaldığınızı söylediler?
danışmanı arayıp sorman gerekiyor. mail gelmiyor...
Merhaba arkadaşlar benim danışmanım haftaya emailimi gönderecekmiş yani haftaya yapıcam mülakatı bende. Haftaya girecek olan var mı bu mülakata. Benim bi arkadaşım elendi bi soruya cevap veremedi son hakkı olduğu için de programı iptal edildi. Elinizde değişik sorusu olan var mı?
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)
Bookmarks