arkadaşşlar iş fuarlarında ne tür sorular soruluoy. ben united towers ile gidicem housekeeprlk yapıcam virginia beach de
arkadaşşlar iş fuarlarında ne tür sorular soruluoy. ben united towers ile gidicem housekeeprlk yapıcam virginia beach de
Biraz sakin dostum aynı konudan 3 tane açmışsın.Milyon cevap var sitede bununla ilgili arama butonunu kullan
Arama
Merhaba bende aynı firmayla gidiyorum bende housekeeper olucam sponsorumuz ciee öncelikle ben wisconsinde çalışıcam ...genel olarak ciee çalışanları iş hakkında temizliği severmisin bu programa neden katılmak istiyorsun bölümün ne bitirince ne olacaksın hobilerin nelerdir gibisinden sorular çıkıyor hepsi çok basit sorular ...
öncelikle teşekkur ederim . aslında çok rahattım da danışmanım bana iş ile ilgili bi mail göndermış buna çok çalış dedi. görevlerimin ne olduğunu uzun uzun anlatmış şimdi ben o maile komple çalışıcakmıyım yoksa sadeece görevimin ne olduğu kısmına çalışsam yeterlımı o mailde. diğer sorabılıeceği sorulara baktım cevaplayabıleceğimiz tarzda da o mail korkuttu benı
aynen görevin ne ona çalış...
tekrar teşekkr ederim
sonunda işverenlerle görüştüm arkadaşlar kabul edildim![]()
Hayırlısı olsun sevindim adına sende sana sorulanları paylaş belki yardımcı olur birilerine![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks