en son firmam bana bu 3 ünü teklif etti daha öncekileri reddettim...bu eyaletlerden hangisi daha güzel..... yapacagımız iş bell boy house keeping gibi şeyler...
en son firmam bana bu 3 ünü teklif etti daha öncekileri reddettim...bu eyaletlerden hangisi daha güzel..... yapacagımız iş bell boy house keeping gibi şeyler...
dostum işler ney?bir de bu saydıgın eyaletlerin neresinde?
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
dostum iş dedigim gibi bi otel pozisyonu olacak ama ne olacagı tam belli degil.
virginyada virginya beach... digerlerinde şehir belirtmediler ben haritada baltım zaten küçük eyalet diger 2 si heryer birbirine yakın şehir önemli degil gibime geldi....
bilgisi olan yazarsa iyi olur new jersey ve Massachusetts de hangi şehre gidelim...hangi şehirleri iyi..
dostum şimdi yakın diosun ama nj de de dieğer eyalettede ada var ondan şehir önemli..va beach keske ben gidebilsem çunku ikinci iş bakımından çok iyimiş bide hareketli biyermiş.Massachusetts hakkında pek bılgım yok tek bıldıgım orda bi ada war ben oraya gidebilirim güsel bi yer o ada.ama ben olsam ya nj ya da va bech seçerdim...
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Massachusetts de boston var. çok güzel ve gelişmiş şehir
ewet boston olursa super yer..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Otel isinde olacagını söylemissin bence virginia çok daha güzel bu işi yapacak birisi için, Nedenini sorarsan turist yoğunluğu ve buna bağlı olarak da overtime yapabilme imkanan, tabi sıcağına dayanabilirsenBen Massachusetts springfield a gidiyorum new york a ve boston a yakınlığı ile favorim. Fakat oradaki otellerde müşteri yoğunlu nedir bi fikrim yok. Fakat benim çalışacağım six flags te girişte otoban gişeleri gibi araç giriş gişeleri var
![]()
dostum genel anlamda massachusetts de iyi new jersey de iyi ama şehir bilgissi de olsaydı daha rahat yorum yapardık .. massachusetts de arkadaş sanırım Nantucket dan bahsetmiş iyi güzel bi ada ve zenginlerin uğrak yeri .. onun haricinde boston mükemmel biyer..
nj de güzeldir özellikle atlantic city ve wildwood
springfield dan bahsetmiştim six flags new england a gidiyorum ben.
yok sen degil ido nickli arkadaş massachusetts de bi ada var oraya gidebilirim falan demiş
adanın ismi nedir?
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks