Work and Travel
Toplam 144 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlence Parkı - Moreys Piers

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı amy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haziran'ın 19'unda orada olacağız bir sorun çıkmazsa. Formlarımı doldurdum ben zaten onlarla ilgili yardımcı döküman da hazırlamışlar yine de sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz. Arkadaş konusunda da katılmıyorum açıkçası ben kendime güveniyorum ne kadar Türk arkadaşım olursa olsun diğerleriyle de kaynaşıp geliştiririm dilimi. Sonuçta Türk arkadaşlarla daha gitmeden önce iletişime geçebildiğimiz için önce gidenler daha sonra gelenlere birçok konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Umarım herkes dilediği gibi güzel bir yaz geçirir!
    WAT Programına 2. kez katıldığım için izlenimlerim ve tecrübelerimden yola çıkarak böyle bir yorumda bulundum Umarım siz dediğiniz gibi Türklerle takılıp ingilizcenizi iyi seviyelere ilerletirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı WonderKid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WAT Programına 2. kez katıldığım için izlenimlerim ve tecrübelerimden yola çıkarak böyle bir yorumda bulundum Umarım siz dediğiniz gibi Türklerle takılıp ingilizcenizi iyi seviyelere ilerletirsiniz.
    herkesin ingilizce seviyesi farklı olduğu için beklentileri de farklıdır bence.biz tercümanlık öğrencileriyiz ve ingilizcemizi geliştirmekten çok eğlenceli bir yaz geçirmek için gidiyoruz.ingilizcelerini geliştirmeyi düşünen arkadaşlar da bir yere kadar bunu başarabilirler çünkü temel gramer yapısı olmadan öğrenilenler malesef havada kalıyor.ve sadece türkler değil katılan herkes,birbirine sahip çıkma içgüdüsünden ister istemez kendi milletinden insanlarla aynı ortamda bulunmak isteyecektir.ama zamanla şartlara alıştıkça tabii ki de olabildiğince farklı ortamlarda bulunmak faydalı olacaktır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks