Bu sene newporta gidecek arkadaşlar ben 22 haziranda ordayım haberleşelim oraya gidicen hem görüşelim hem de birbirimize sıkıntılı bir durumda yardımcı olalım
Bu sene newporta gidecek arkadaşlar ben 22 haziranda ordayım haberleşelim oraya gidicen hem görüşelim hem de birbirimize sıkıntılı bir durumda yardımcı olalım
15 haziranda middletown'a gidiyorum newport'a 1 mil uzaklıktaymış![]()
8 haziranda iş başı newporttayım
8 Haziran'da Newport RI'dayım. Geçen senelerde gidip de konaklama hakkında tavsiyesi olanlar yahut bu sene gidecekler iletişime geçerlerse veya buradan yazarlarsa çok sevinirim çünkü iş yerim hiçbir şekilde konaklama ayarlamıyor.
Yazın Newport, Rhode Island!
Sorun yok diyosan bize laf düşmez![]()
newportta konaklama ücreti ortalama 90-100dolar civarı.Ma's Donuts'ın sahibi Val'un evi var wat öğrencilerine 85dolardan kiralıyordu 2 sene önce.
isveren ayarlamayabilir de konaklamayi , sponsor ve araci firma nasil ayarlamaz anlamiyorum. Ayrica vize gorusmesinde konaklaman belli olmadan gidersen sorun yasayacagin da ortadayken. Isveren ayarlamiyorsa , sirketin veya sponsorun mutlaka ayarlamali konaklamayi, bu yuzden full placement , premium ucret gibi isimlerle para aliyorlar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hocam bende south yarmouth da gidiyorum konaklama ne kadar olur ortalama veya hertürlü bilgi ne varsa olur iyi kötü faydalı faydaız![]()
merhabasanırım daha önce newporta gitmişsiniz. rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz. konaklama vs.
merhabarica etsem newport hakkında bilgi verebilir misiniz? konakalama vs.
bende 15 haziranda newporttayım. ev ayarlamaya çalışıyorum 4-5 arkadaş eve çıkmak isteyen varsa bana mesaj atabilirler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks