AnakinSkywalker Nickli Üyeden Alıntı kardeşim bende orada çalışacağım mutfakta ama kardeşim sen self mi gidiyosun yoksa var mı birlikte gideceğin birileri?ve tarihin belli mi?
Cihan WTA Nickli Üyeden Alıntı kardeşim sen self mi gidiyosun yoksa var mı birlikte gideceğin birileri?ve tarihin belli mi? Tek gideceğim gibi gözüküyor self değil dostum.18-19 haziran civarı konuşmuştum danışmanla bu ay iş görüşmesine giriyorum
AnakinSkywalker Nickli Üyeden Alıntı Tek gideceğim gibi gözüküyor self değil dostum.18-19 haziran civarı konuşmuştum danışmanla bu ay iş görüşmesine giriyorum benim 11 haziran iş başı olacak galiba 16 şubatta da iş fuarı var
Cihan WTA Nickli Üyeden Alıntı benim 11 haziran iş başı olacak galiba 16 şubatta da iş fuarı var Bizde arkadaşla 11 Haziranda gitmeyi planlıyoruz. Bizimde 16 Şubatta fuarımız var
Cihan WTA Nickli Üyeden Alıntı benim 11 haziran iş başı olacak galiba 16 şubatta da iş fuarı var Aynen benimde 16 şubatta olacak iş fuarı .Şimdiden bulmak güzel aynı yerde çalışacağımız birilerini.Tabi vize alabilrisek
AnakinSkywalker Nickli Üyeden Alıntı Aynen benimde 16 şubatta olacak iş fuarı .Şimdiden bulmak güzel aynı yerde çalışacağımız birilerini.Tabi vize alabilrisek Umarım işi de vizeyi de alırız Virginia'da tek olmayacağımız kesin, çok Türk gidiyormuş oraya.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks