Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize sorunu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

[QUOTE=kaya0133;177514]
    Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

senın butlerın falan yokmu ya ben 1 91 le alamdım gecen sene vıze aldıgım haldee ben ıkı kere gıttım dırek tanskıpte baktı sora soru bıle sormadı bu sne gorusmeye ılk gıden watcı olarak oldugumdan da olabılır
    dstm sen 3.ye girdinmi but sonucu not bu malesef

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benıde aradı danısmanım 1,78 dıyınce normalde ıptal edıyoruz ama odtu oldugun ıcın konusucam bırılerıyle senı sonra ararım dedı.Ama ben sımdı.napayım 1. sınıfım dersler ıngılızce pldugu ıcın bır alısma evresı gecırdım ılk notlar dusuktu sonra duzelttım ama anca bu kadar oldu sene sonu 2nın ustunde olur buyuk ıhtımal ust sınıftan zor.bır ders okul kararıyla bu donem okutuldu bızım 70 gecme notu olmus 2.0 olmuyor artık kolay kolay 1,78 ortalamam ama 100 uzerınden 68.80 edıyor o kadarda kotu degıl yanı ben bunları vızede anlatsam ne olur?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı McHaleb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benıde aradı danısmanım 1,78 dıyınce normalde ıptal edıyoruz ama odtu oldugun ıcın konusucam bırılerıyle senı sonra ararım dedı.Ama ben sımdı.napayım 1. sınıfım dersler ıngılızce pldugu ıcın bır alısma evresı gecırdım ılk notlar dusuktu sonra duzelttım ama anca bu kadar oldu sene sonu 2nın ustunde olur buyuk ıhtımal ust sınıftan zor.bır ders okul kararıyla bu donem okutuldu bızım 70 gecme notu olmus 2.0 olmuyor artık kolay kolay 1,78 ortalamam ama 100 uzerınden 68.80 edıyor o kadarda kotu degıl yanı ben bunları vızede anlatsam ne olur?
    ben geçen yıl WAT yapmış olan, odtüden giden bir arkadaşımla konuştum.'' şirket çok kasmıştı bu vize görüşmesini. ben strese girmiştim ama biz okulun ekmeğini burda yiyoruz. odtüde okuyorum diyince 2-3 soru sorup gönderiyorlar, rahat ol dedi.''

ne kadar doğru bilmiyorum da ortalama yüzünden vize almazsan saçma olur zaten.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

baba bu ne ya kabus gibi gece gece elim ayagim titriyor, bu sene kutsal topraklar yalan oldu bize,

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Akşamları rahat uyuyamıyorum ya :/ 1.60 ortalamamvar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı derdâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçen yıl WAT yapmış olan, odtüden giden bir arkadaşımla konuştum.'' şirket çok kasmıştı bu vize görüşmesini. ben strese girmiştim ama biz okulun ekmeğini burda yiyoruz. odtüde okuyorum diyince 2-3 soru sorup gönderiyorlar, rahat ol dedi.''

ne kadar doğru bilmiyorum da ortalama yüzünden vize almazsan saçma olur zaten.
    Arkadasının ortalaması kacmıs kı?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

istersen cambrigde oku arkads ortalan dusukse okulu bahne etme onalar anlamz baska bır bahne bul

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Bu sene o kadar enteresan olaylar görüyorum ki Allahım....
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yahu adamlar zaten katı olcaz dediler üstüne amerikan vatandaşı kayboldu ,önnde bomba patladı konsolos fln ölürse şaşırmam artık o deilde inş etkılemez yani fişlemezler bizi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2 nin üstüydü onun. benim not ortalamasında sıkıntım yok ama okuldan giden bir kaç kişiye sorsan söylerler problem yapmışlar mı yapmamışlar mı diye. açıkcası 1.sınıf olduğum için pek kimseyi tanımıyorum üst dönemden ama mutlaka vardır 2 nin altında vizeyi alan.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

şimdi bunlar ''You have eye above your eyebrows'' derse şaşırmayın adamlar suriye gibi durulmadı gitti

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

BEYLER BENIMDE ORT.1,78 umudu kesıorum artık yawas yawas

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkads sırketın para kazanmak ısmtezmı nasıl dusunuyosun sana ıyılık yapmıs ortalnı yukseltt benım 191 butleri gırcem 2 yaparım inş 3 derrsten ff ile kaldım bırını cc yapsam 2 olur

Kaya , vizeyi alamamana çok üzüldüm gerçekten fakat azmini takdir ediyorum annen baban dese bu bütlere bu kadar kasmassın belkide herşey wat için başarılar diliyorum inşallah alırsın vizeyi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

vizeye giren arkadaşlar ne oldu sonuclarınız yazın buraya

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar 2012 yazında gittim ben,ortalamam 1.67 ve ciddi anlamda söylüyorum resmen ingilizce bilmiyordum ben. nerelesinin kaç yaşındasın annen baban vs vs bunun gibi şeyler dışında, mesela "gate" in anlamını bile havalimanında gitmeden önce öğrenmiştim.

ilk görüşmemde görüşmeyi yaptığım kişinin saçma sorusuyla cevap veremedim ve ret yedim .(soru: "where is the USA? " di bu arada) ikinci görüşmede çok rahat geçti vizeyi aldım.

geçen yıl puan ve az da olsa ing yeterliydi. fakat yaşanan sıkıntılar yüzünden hükümete çok dilekçe yollandı derneklerden. bu sebeple zorlaştırılacağını duymuştum. başka firmalarla da konuşun derim. çünkü siz ret aldığınız zaman bile firma için bir sıkıntı yaratmıyor bu durum. başka bir şey olmuş olabilir..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı yagmursuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2012 yazında gittim ben,ortalamam 1.67 ve ciddi anlamda söylüyorum resmen ingilizce bilmiyordum ben. nerelesinin kaç yaşındasın annen baban vs vs bunun gibi şeyler dışında, mesela "gate" in anlamını bile havalimanında gitmeden önce öğrenmiştim.

ilk görüşmemde görüşmeyi yaptığım kişinin saçma sorusuyla cevap veremedim ve ret yedim .(soru: "where is the USA? " di bu arada) ikinci görüşmede çok rahat geçti vizeyi aldım.

geçen yıl puan ve az da olsa ing yeterliydi. fakat yaşanan sıkıntılar yüzünden hükümete çok dilekçe yollandı derneklerden. bu sebeple zorlaştırılacağını duymuştum. başka firmalarla da konuşun derim. çünkü siz ret aldığınız zaman bile firma için bir sıkıntı yaratmıyor bu durum. başka bir şey olmuş olabilir..
    Insallah usa nerede dıye bı soru gelmez daha once harıtaya baktım ama nerede olduguna bakmadim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Umarım Konsolosluk çalışanları insaflı olur :/

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı yagmursuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu sene not ort lamasına cok dıkkat edıyolar belkı ıng ıkıncı sırada olabılır bu arada ing ne düzeyde şu anda ,gidip geldıkten sonra.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

arkadaşlar merak ediyorum nasıl vizeye giriyorsunuz ? Benim danışmanım başvuruların şubatta başlayacağını ve konsolosluğun martta açılacağını söyledi. Problem nerede acaba ? Kız arkadaşımla ekim sonu kasım başı kaydolduk birde düşünün yani.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı kskcarsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merak ediyorum nasıl vizeye giriyorsunuz ? Benim danışmanım başvuruların şubatta başlayacağını ve konsolosluğun martta açılacağını söyledi. Problem nerede acaba ? Kız arkadaşımla ekim sonu kasım başı kaydolduk birde düşünün yani.
    bazı arkadaşlar girdi bile vize görüşmesine genelde fuarlar şubatta oldugu için öyle demiştir o, işin belli oldumu?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bazı arkadaşlar girdi bile vize görüşmesine genelde fuarlar şubatta oldugu için öyle demiştir o, işin belli oldumu?
    evet aralık fuarında işleri almıştık.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

işin belli olduktan sonra bi form vardı ds yanılmıyorsam onla gidebilirsin istediğin zaman görüşmeye

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı kskcarsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vizeye girmenin koşulu DS formunun eline ulaşmasıdır.İşini seçmişsen bu form eline 1 ay içinde ulaşır normalde.Tabi şirketler toplu getirtme kolaylığına kaçtığı için 2-3 ayı bulabiliyor bu durumlarda.Yoksa vize görüşmeleri çoktan başladı.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vizeye girmenin koşulu DS formunun eline ulaşmasıdır.İşini seçmişsen bu form eline 1 ay içinde ulaşır normalde.Tabi şirketler toplu getirtme kolaylığına kaçtığı için 2-3 ayı bulabiliyor bu durumlarda.Yoksa vize görüşmeleri çoktan başladı.
    peki bu ds için pasaportlarda lazım mı acaba ? Biz değiştirmekte geç kaldık sanırım şu an başvuru yapıldı 1-2 haftadır bekliyoruz
    Konu kskcarsi tarafından (03-02-2013 Saat 08:56 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar benimde ortala 1.74 butlerden sonra max 1.90 olur nabayim sizce alamammi

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı cml166 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benimde ortala 1.74 butlerden sonra max 1.90 olur nabayim sizce alamammi
    cıkmadık candan umut kesılmez sansını zorla olmaz ıdye bişey yok

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cıkmadık candan umut kesılmez sansını zorla olmaz ıdye bişey yok
    ne oldu senn vize sonucu dstm 2 kere girmiştn

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ne oldu senn vize sonucu dstm 2 kere girmiştn
    2 sı red ortalan dusuk dedıler bende butlerı gırcem bu hafta 2nın ustune ıckarmaya calıscam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

umarım gecersın bolum neydı dstm bide acıklamana izin verdilermi?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

umarım gecersın bolum neydı dstm bide acıklamana izin verdilermi?
    yok ızın vermedıler bır suru referans goturdum baktı ama nafıle bu sene katı olcagız ddedı konusmaya calstım ama konusturmadı bu arada bolumum almanca ögretmenligi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)