Arkadaşlar bu yaz değil sonraki yaz kısmetse work and travel'a gitmeyi planlıyorum.Ama dönüşü olmamak üzere gideceğim ve Türkiye'ye bir daha asla dönmeyi düşünmüyorum.Kaçak yaşayacağım ve görmüş geçirmiş bazı arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var

-Kaçak yaşayabilmek için Los Angeles,New York vs. kalabalık şehirlere mi gitmeliyim?

-New Jersey gibi Türklerin yoğun olduğu yerlere gidip Türklerle bir şekilde iletişime geçip kaçak yaşama,çalışma vs. konusunda yardım mı almalıyım?

-Meksika veya Kanada sınırındaki eyaletlere mi gitmeliyim?

-Küçük kasabalarda mı yaşamalıyım?

-Alaska gibi nüfus yoğunluğu az bir yerde kimse kimseye pek karışmaz mantığıyla oraya mı gitmeliyim?

-Yoksa Las Vegas gibi kuralsızlığıyla tanınan bir yerde arada kaynamaya çalışarak mı yaşamalıyım?

-Ve son olarak da Los Angeles'ta sanıyorum 'Homeless' diye tabir edilen çok sayıda sokakta yaşayan insan varmış.Ben onlardan biri de olabilirm benim açımdan bir problem yok.Bu insanlara polis falan pek karışmaz diye düşünüyorum kendi hallerinde yaşarlar yani benim de böylece arada kaynama şansım yükselir diye düşünüyorum.Yanılıyor muyum?Tabi sıcak eyaletlerde evsiz olmak daha mantıklı.