en kısası 25 saniye civarıydı 25-30 arası değişti cevaplarımın süresi.
en kısası 25 saniye civarıydı 25-30 arası değişti cevaplarımın süresi.
Umarım geçebiliriz.
İnşallah ama çok tense hatalarına falan bakacaklarını sanmıyorum sonuçta ana dilimiz değil ıı lama yanlış dilbilgisi mutlaka olur az da olsa kendini ifade edebilen soruyu anlayabilen çok takılmaz bu mülakata gibime geliyor. Hayırlısı.
Doğru diyorsun ama gerçekten çok eleme yapmışlar ilk mülakatta ben ikinci defa giriyorum.Geçemezsem başka şirket bakmak zorunda kalacağım sanırım..![]()
Bu mülakata geçen hafta girdim ve bugün bana geri dönüş yaptılar ve başarılı olduğumu söylediler gelen mailde.Benim de hatalarım oldu fakat başarılı demişler![]()
Bu mülakatı geçemezsek ne oluyor şimdi ?
arkadaşlar bende geçen hafta girmiştim danışman bugün geçtiğimi söyledi rahat olun zaten danışmanınızın gönderdiği soruların hemen hemen hepsi çıkıyo 1-2 tane farklı geliyo onlarıda anlarsınız zaten sorulara çok uzun cevaplar vermeyin yani ben öyle yaptım bide gülümseyin bence etkisi oluyo sempatik takılın yani![]()
Daha sonuç gelmedi bana kalmayalım bide![]()
Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
Bana hala mail gelmedi, hala yapmadım mülakat. Telaşlanmalı mıyım ?
Abartılacak bir mülakat değil, ilk seferde geçersiniz rahatlıkla geçemezseniz 2.sefer yapılabiliyor mülakat. Güler yüzlü ve aktif olun yeter![]()
Gençler çok sıkıntı yapılacak bir durum değil kasmaya hiç mi hiç gerek yok![]()
---wat where amazing happens---
beyler varmı sonucu açıklanan 2. kez girenlerden
Bugün mü açıklanacak sonuçlar ? Ne zaman açıklanıyor
Ben pazartesi yaptım ilk mülakatı bekliyorum hala sonucunu bugün yarın açıklanır hepsi birden umarım
Millet finalleri unuttu mülakatın sonucunu bekliyor heralde![]()
Sonucu danışmanımdan öğrendim mail gelmedi upper intermediate geldi. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara![]()
10 dakika önce yaptım danışmanın verdiği sorulara ek olarak hayatınızda sizin için önemli olan bir insanı ve neden önemli olduğunu anlatınız ve okulda öğrendiğiniz en önemli şey neydi diye 2 soru vardı. yalnız ben konuşurken gözüm sağa sola kaymış kopya çekmişim gibi görünüyor umarım bir sorun çıkmaz sonlara doğru bocaladım bir de baya inşallah geçerim
ya sorular gerçekten tıkıyor insanı saçma saçma ben bunları türkçe sorduklarında bile bocalarım çünkü ilkokuldan sonra bu tarz soruları cevaplama yeteneğimizi kaybediyoruz sanırım![]()
Arkadaşlar tamam heyecan yapmayalım kasmaya gerek yok falan da bana gelen mail e tıklamaya bile cesaret edemedim bence link e tıklayacak cesareti bulursanız olayı koparıyorsunuz dogru mudur?![]()
Çok saçma sorular var gerçekten.Üniversitede öğrendiğin en önemli şey nedir tarzında saçma sapan bir soru gelebiliyor.Heycan yapılmaması çok önemli
Heyecan yapılmaması gerektiğini biz hep söylüyoruz ama arkadaşlar advance ingilizce gerektiğini düşünüyor galiba![]()
---wat where amazing happens---
Arkadaşlar ben dün tamamladım mülakatı gecebileceğimi sanmıyorum çünkü bu mülakat ingilizce seviyesi değil öğrenmek amaçlı değil bence adamı tıkayacak soruları soruyorlar ben heyecan yapmam genelde pratiğime güvenen biriyim ama heyecan üst seviyelere ulaştı inş geçerim ama saçmaladım açıkcası elim ayağıma dolaştı. Mülakatı geçemezsek heyecandan dolayı ne olacak bilgisi olan var mı bu konuda başarısız olma durumunda amerika hayallerimiz tamamen suya mı düşecek??? Medettt arkadaşlar hellpppp![]()
Eğer başarısız olursanız ikinci bir şansınız olacak. Onda da başarısız olursanız o zaman Amerika hayallerine veda edebilirsinBende birincide çok bocalamıştım ancak ikinci de daha rahattım ve geçtim mülakattan. Güler yüzlü olun arkadaşlar bu çok büyük etken. Ben birinci mülakatımda heyecandan gülmeyi bile unutmuştum ancak ikincide bol bol güldüm sonunda da have nice day ciee, good bye diyerek kapattım
![]()
Sayco dostum tamam haklısın doğrudur ama bana öyle sorular sordu ki managerinden neler beklersin diyor kültürel değişim hakkında ne düşünüyorsun ben kendi anadilimde düşünüyorumda türkçe bile cevap vermeye kalksam zar zor bişeyler söylerim yine biraz önce izledimde mülakatı bişeyler söylemişim global dünya falanaga tam recep ivediğe bağladık yaa allahını seven ekinler baş vermeden kör buzağa topallamazmısın ingilizcesdini yazsın ikinci mülakatta kullanacağım
![]()
![]()
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)
Bookmarks