Ben de gitmeden önce kendimi aynı şekilde hissediyordum. Açıkçası işinin garantisi yok. Ben mcdonaldsta çalıştım ve kasiyer olarak işe başladım konuşmam da çok iyi değildi. Gittiğinde ileride hangi mesleği yapacağını, ingilizceye cok ihtiyacının olduğunu bu yuzden sürekli konusmak istediğini soylersin ben hemen kasiyer olmak istiyorum demiştim oldum da Çok güzeldi ama işe köfte pişirmek ya da housekeeping olarak bakma . Kasiyerdim ama arada mopu da gösteriyolardı gerekirse masa ve yer de siliyosun. Yağa alerjin olduğunu soylersen kofte pişirmekten kurtulursun çok şükür beni o işlere bulaştırmamışlardı çünkü çok yağ sıçrayabiliyor. Mutfakta hamburger de hazırlayabilirsin çok müşteri yoksa mutfakta çalışmak çok eğlenceli oluyor o zaman kasiyersen arkaya gecmek muhabbete katılmak istiyosun gidememen de dezavantajı oluyor.Bu arada housekeeping işine de girdim ama benim için ağırdı çok hızlı olman gerekiyor ve bizim otel biraz daha zordu diğer otellere göre ama genel olarak otellerde meksikalılar çalışıyor benim edindiğim izlenimler bu yönde ve otel işinde ingilizceni pek ilerletemezsin . Ama mcdonaldsta bi sürü arkadaşın olur genelde 17-25 yas arası birçok çalışanı var zaten. Onlarla iş dışında da vakit geçirerek güzel arkadaslıklar kurup ingilizceni de ilerletebilirsin . Umarım en güzeli olur senin için