Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iş seçenekleri

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart iş seçenekleri

merhaba arkadaşlar bu yaz için wat niyetim var ancak henüz karar veremedim bunun nedeni de speakingimin zayıf olması.şu an 2. sınıfım, wat için sadece bu yaz uygun bu yaz yapamazsam bir daha yapamam bu yüzden seneye bırakma gibi bir şansım yok ama housekeeping veya mc'de köfte pişirme gibi bir iş yapmakta istemiyorum.şu an ing kursuna gidiyorum pre ' yi bitirmek üzereyim yaza kadar int bitmiş olacak speakingimde gelişmiş olur herhalde ancak iş görüşmesi yakın bir zamanda olacağından yaza kadar gelişmiş olması pek önemli değil sanırım.benim için bir öneriniz var mı acaba ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Gramerin istediği kadar iyi olsun önemli olan speakingtir.Oda zamanla olur pat diye olmaz.Bu duruma katlanacak bi işveren tanıdığın yoksa ing gerektirmeyen işlerde başlamanı tavsiye ederim.Arkadaş ortamıyla geliştirirsin ingilizceni.Yoksa hiç konuşamadan front deske girdiğini bi düşün istersen..Yada room servise girdiğini..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Arkadaşa katılıyorum.Speakingini kursla gelişterebilecegini sanmıyorum.Kimse seninle sınfta hocanın konustugu gibi anlasılır konusmıyacaktır amerikada .Eger intermediate ing. ile gidersen büyük ihtimal housekeeper tarzı işlerde calısırsın bana göre.
    Konu Orfz tarafından (28-12-2012 Saat 12:07 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

baska ıslere yollamaz zaten fırmalar yolluyorlarsa sakın gıtme o fırmayla. Garson diye gidip bulaşıkçı olma sonra. Bunu yapıyor firmalar öğrenciye yalan söyleyip ing. sine uygun olmayan işlere yollayıp sonra onun mağdur olmasına neden oluyor. Amerikadaki işveren onun istediği ing ye sahip olmadığını gördüğünde ya kovar seni ya da çok kötü bir pozisyona geçirir. riske girme ingilizcene uygun işlere gir orada konuşmanı ve anlamanı zaten geliştirirsin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de gitmeden önce kendimi aynı şekilde hissediyordum. Açıkçası işinin garantisi yok. Ben mcdonaldsta çalıştım ve kasiyer olarak işe başladım konuşmam da çok iyi değildi. Gittiğinde ileride hangi mesleği yapacağını, ingilizceye cok ihtiyacının olduğunu bu yuzden sürekli konusmak istediğini soylersin ben hemen kasiyer olmak istiyorum demiştim oldum da Çok güzeldi ama işe köfte pişirmek ya da housekeeping olarak bakma . Kasiyerdim ama arada mopu da gösteriyolardı gerekirse masa ve yer de siliyosun. Yağa alerjin olduğunu soylersen kofte pişirmekten kurtulursun çok şükür beni o işlere bulaştırmamışlardı çünkü çok yağ sıçrayabiliyor. Mutfakta hamburger de hazırlayabilirsin çok müşteri yoksa mutfakta çalışmak çok eğlenceli oluyor o zaman kasiyersen arkaya gecmek muhabbete katılmak istiyosun gidememen de dezavantajı oluyor.Bu arada housekeeping işine de girdim ama benim için ağırdı çok hızlı olman gerekiyor ve bizim otel biraz daha zordu diğer otellere göre ama genel olarak otellerde meksikalılar çalışıyor benim edindiğim izlenimler bu yönde ve otel işinde ingilizceni pek ilerletemezsin . Ama mcdonaldsta bi sürü arkadaşın olur genelde 17-25 yas arası birçok çalışanı var zaten. Onlarla iş dışında da vakit geçirerek güzel arkadaslıklar kurup ingilizceni de ilerletebilirsin . Umarım en güzeli olur senin için

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)