Ben 2010 yılında Tax Refund - Tax Back - Tax Return | rttax.com dan aldım.Benim toplam ödediğim vergi 350 dolar civarıydı 400 değildi,250 civarı bi para aldım..Sorun yaşamadım ama şirketin garantisini veremem,ben yaşamadım diye iyi bi şirket diye iddaa etmem mesuliyeti büyük çünkü.Siteye gir bi bak istersen.Mail atıp görüşebilirsin.bu adresine de bakabilirsin Vergi iadesi - Vergi ABD, Birleşik Krallık, Irlanda | rttax.com.
Birde benim taxback ile yaşadığım bi sıkıntı var sıkboğaz ettiler.Hesaplama aracını kullandım mail adresimi bıraktım e mail ile başvuru için anında bi mail geldi zaten bide telefonla aradılar 2gün sonra.Son paycheck filan almadım.banka hesabıma yattı bende w2 formu gelecek zaten diye peşine düşmedim son paycheckimin.Aradılar w2 olmasada olur son paycheckinizi kullanırız dediler.Dedim iki işte çalıştım birininki dönmeden elime geçti diğeri direk hesabıma yattı.Direk pişkinlik yapıp arayıp isteyin son paycheckinizi işlemlere başlayalım dedi,bende istesemde ocak ayından önce başlayamicaksınız işlemlere o yüzden w2 formunu beklicem ayrıca ben sizle çalışacağımı söylemedim henüz sizden daha az kesinti yapan bi yer bulursam orayla çalışırım dedim o zaman ben dosyanızı kapatıyorm dedi siz bilirsiniz dedim kapandı..Bu şekilde yaklaşmaları rahatsız etti açıkcası.Eski şirketimi kullanabilirim tekrar.
Bookmarks