Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work And Travel Kalınan Yerler Hakkında

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Work And Travel Kalınan Yerler Hakkında

Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak daha yeni üye oldum bu sorunun yeri burası mı bilmiyorum ama ben bu yaz Work and Travella gitmeyi düşünüyorum fakat bu kalıcak yer olayı çok sıkıntı.Ailemin bir fikri var oradada sanırım bu cemaat olayları varmış ayarlayabilirsek orda kal içimiz rahat etsin diyorlar sizce bu nasıl olur yani gidip hiç o evlerde kalan kimse oldu mu ben pek duymadımda oradaki tutumları öğrenmek istiyorum ona göre nasıl gideceğime karar vermek için.Bilgisi olan benle paylaşabilir mi Şimdiden teşekkürler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim bu dusuncen cok sacma. Birincisi cemaat evlerini burdan ayarlayamazsin eger cemaat evinde kalan biri varsa tanidigin belki ayarlar sana ancak o zaman kalirsin. Ikincisi de sen oraya calismaya gidiyorsun eger isveren konaklamayi ayarliyorsa o konaklamada kalmani zorunlu tutar eger sponsorun ayarliyorsa da sana konaklamani iisyerine yakin ya da kolay ulasimi olan bi yerde tutar. Cemaat evleri eyaletin belli bir yerinde birkac evden olusur. onlarin senin isyerine uzakligi 70-100 km bile olabilir ve Amerika da ulasimin ne kadar kotu oldugunu dusunursek o mesafeleri gitmen imkansizdir. bu yuzden work and travel la gitmek istiyorsan sana ayarlanan konaklamada kalman gerekir. Ailenin ici neden rahat etmeyecekmis anlayamadim kac yasinda insanlarsiniz , orda hep sizin gibi ogrenciler olacak. Herhangi bir guvenlik sorunu olmaz ama ailenin ici ortamdan dolayi rahatsizsa o da sende bitiyor kimse sana istemedigin seyleri yaptirmaz. Biraz uzattim kisacasi bu dusuncenden vazgec ve wattaki is ve konaklamana gore git 3 ay calis eglen gez ve gel . bol sans.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

cemaatin bi etkisi yok hocam hikaye yani cemaat evi felan bulamazsın yani boşuna uğraşmayın sen babana tamam baba bulun kalıyım de ama senın çalıştığın yerde bulamayacaklar nasıl olsa maksat gönülleri olsun sen konaklamanı ayarla düzgün bi şekilde
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkür ederim yorumlarınız için ordaki evlerin duzenı hakkında tam bilgim yok o yüzden sordum bu soruyu kesin değil zatende erkek arkadaşımda rahatsızdı bu konuda hanı sonuçta kızlarla erkekler aynı evde kalma durumu olduğu için Almanyadada bır tanıdıgım kalmıs ve sorun çekmemişti tabi o farklı bir programla gitmişti ailem ise kız olduğumdan dolayı bır çekinceye sahip.sanırım babama bul demek daha mantıklı.tekrar teşekkürler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ben New York City'de cemaat evi olduğunu biliyorum. Arkadaşım konaklamıştı bir süre. Zaten Philadelphia'da kesinlikle bulursun. Batıya doğru gittikçe sayılarının azalacağını düşünüyorum.
    Geleyim kalmak mantıklı mıdır? sorusuna. Benim kanaatim değildir. Erkek ya da kız olman farketmez. Bir şekilde özgürlüğün kısatlanabilir ve belli yaptırımlarda bulunabilirler. Bu da can sıkar. Ayrıca önceki yorumlarda bahsedildiği gibi ulaşım sıkıntı olabilir.
    Bundan öte benim cemaatle ilişkim olmamasına rağmen bir şekilde NYC'deki eve ulaştım ve arkadaşıma yardımcı oldum. Arkadaşım aykırı bir tip olduğundan fazla barınamadı.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Disturbed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim yorumlarınız için ordaki evlerin duzenı hakkında tam bilgim yok o yüzden sordum bu soruyu kesin değil zatende erkek arkadaşımda rahatsızdı bu konuda hanı sonuçta kızlarla erkekler aynı evde kalma durumu olduğu için Almanyadada bır tanıdıgım kalmıs ve sorun çekmemişti tabi o farklı bir programla gitmişti ailem ise kız olduğumdan dolayı bır çekinceye sahip.sanırım babama bul demek daha mantıklı.tekrar teşekkürler
    islerin en az yarisinda erkeklerle kizlar ayni evde kalmaz. kizlar ayri erkekler ayri kalir bu ayarlanabilir zaten...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)