frktslc hocam work kısmında değil de travel kısmında nasıl arkadaş bulurum. Diğer ülkelerden gelen wat çılarla travel kısmını yapabilirim değil mi ?
frktslc hocam work kısmında değil de travel kısmında nasıl arkadaş bulurum. Diğer ülkelerden gelen wat çılarla travel kısmını yapabilirim değil mi ?
travel kısmı için bulacağın arkadaş çevren nerde çalıştığına, kendi kabiliyetine bağlı.bizim gittiğimiz yerde genelde türkler, singapurlular, bulgarlar kendi milletinden insanlarla yaptı seyahatini.
Her gittiğin yerde türk bulucaksın ama bence fazla türkün olmadığı bir yere gitmeye bak eğer ingilizcene güveniyorsan.
Ben Amerikaya türklerin olmadığı bir yere gittim. 1.30 saat uzaklıkta yaşayan türkler vardı sadece.onlarla tanışmasam çokta birşey yapmıycaktım sanırım amerikada. Bence bi arkadaşın olsun derim yanınızda. Çünkü ufakta olsa sorun yaşıyorsunuz ve arkadaşa ihtiyaç duyoyorsunuz. belki benim gittiğim yerde başka türk watcı arkadaşalarım yoktu die bir arkadaşım oslun istedim. Otel müdürüm çok iyiydi ve tüm çalışanlar iyki. iş kısmında bi sorunum olmadı ama yanımda arkadaşım olsa her yerini gezerdim tedirgin olmazdım nortplattenin yada newyorka gittiğimde yürüyerek dolaşırdım. tur satın almazdım
Konu burcubb tarafından (04-12-2012 Saat 04:31 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks