Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uçak bileti nereden nereye

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Question Uçak bileti nereden nereye

Arkadaşlar şimdi ben Wyoming yada Montana ya gideceğim şimdilik tam belli değil ama büyük ihtimalle Yellowstone National Park ta olacak işim sizce nasıl yapmalıyım uçak bileti işini gidiş jfk dönüş de mi jfk olsun veya nasıl ? not: iş bittikten sonra bi kac hafta dogu batı işte bikac yeri gezmeyi düşünüyorum tabi gezilecek eyaletler arasında ny kesin olacağı için en sona bırakıp jfk olurmu dönus yeri bilemedim yardımcı olursanız teşekkürler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şimdi ben Wyoming yada Montana ya gideceğim şimdilik tam belli değil ama büyük ihtimalle Yellowstone National Park ta olacak işim sizce nasıl yapmalıyım uçak bileti işini gidiş jfk dönüş de mi jfk olsun veya nasıl ? not: iş bittikten sonra bi kac hafta dogu batı işte bikac yeri gezmeyi düşünüyorum tabi gezilecek eyaletler arasında ny kesin olacağı için en sona bırakıp jfk olurmu dönus yeri bilemedim yardımcı olursanız teşekkürler.
    Gidiş-dönüşü Ist-Jfk ve Jfk-Ist yaparsın nonstop yaparsın bide..Dönüşte travel planına göre hareket edersin.Madem tatil için new yorku düşünüyosun o zaman en sonra bırakır ordan dönersin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gidiş-dönüşü Ist-Jfk ve Jfk-Ist yaparsın nonstop yaparsın bide..Dönüşte travel planına göre hareket edersin.Madem tatil için new yorku düşünüyosun o zaman en sonra bırakır ordan dönersin.
    teşekkürler cevap için. peki siz nasıl önerirsiniz tatil planı neye göre yapılır yani florida en altta mesela en son orayı ziyaret edip ordan mı dönmek iyi olur yoksa nasıl olur?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler cevap için. peki siz nasıl önerirsiniz tatil planı neye göre yapılır yani florida en altta mesela en son orayı ziyaret edip ordan mı dönmek iyi olur yoksa nasıl olur?
    Ben yaptığım planı yazayım sen kendine göre karar verirsin.4 ay boyunca Coloradoda çalıştım sonra Las Vegast,ordan direk Miami sonra New York.Yani batıya gitmek istiyorsanız batı taraflarında çalışmak en mantıklısı.Yoksa New York yada civarında çalıştıktan sonra sadece bi kaç şehir için (Los Angeles Las Vegas gibi) doğudan batıya gitmek çok masraflı olur.Görmek istediğiniz yerler neler oralara karar verin önce sonrası kolay..Bütçeye göre eleme/ekleme yaparsınız..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)