Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuyu Turk kulturu olarak ele aldigimizda en yaygin olarak New Jersey denebilir. Turk mahallesi, Turk lokantalari, Turk kahvahaneleri bulunur. Kahvehanede bizzat siyaset muhabbeti yapmis biri olarak bunu soyleyebilirim...
"Selamun aleykum haci amca" muhabbetleri filan yaygin yani...

Ama Work and Travel programindaki Turk ogrencilerin nufusundan bahsedersek bu tamamen o bolgedeki isveren yogunlugu ve calistirdigi kisi sayisina baglidir.
Genel olarak eglence parklari, su parklari gibi cok sayida work and travel ogrencisi alan isletmelerin ayarladigi konaklamalarda da ona keza cok fazla Turk olur. Az Turk iyidir. Basin sikistiginda bi problemin oldugunda kendi milletinden biri olmasi guzel ama...Fazlasi iyi olmuyor.

Hic Turk olmayan bir yere gitmek istiyorum gibi bir dusunceniz olmasin, bu Work and Travel programi kapsaminda mumkun olan bir durum degildir.(Istisnalar haric)
WAT programı dısındada turklerın yasadıgı eyaletlerı kastetmistim ama belirtmeyi unutmusum kusura bakmayın .)
New jersey taraflarını zaten çok duydum ve bu yüzden o kesimi direk elemiştim ilk 3 ay değilde son 1 ay benim için yararı olabilir anca bu programda

Onun dışında Az turk olmasından yanayım zaten olmayan ingilizcemi geliştirmeye gitmiyorum olana bişiyler katmam gerekiyor ...
Bu bakımdan hangi bölgeler olabilir diye dusunuyorum ve bu yüzden paylaştım çünkü giden arkadaslarım türk cogunluğundan yakınıyor