Ut nin önerdiği bir işti. İş listesi daha belli olmadı dediler ama bu tanıdıkları bir firmaymış. İyi ingilizce istedikleri için önerdiler işi bana. Daha kayıt bile yaptırmadım ut ye.O sebeple pek bir bilgim yok
Anlıyorum kayıt olmadan seni de Virginiayı önermişler ingilizcen eğer iyiyse bence asla kabule tme ocean falan düşün
Anlıyorum kayıt olmadan seni de Virginiayı önermişler ingilizcen eğer iyiyse bence asla kabule tme ocean falan düşün
Tme ocean derken?? İngilizcem iyi ama wat konusunda genel bir bilgim yok. Forumdan okuduklarım üzerine danışmanla konuşuyorum. Daha önce yapan arkadaşlar doğuya gitmemi önerdiler firmada doğuda virgina beach önerdi. Yoksa herkese mi Virginia öneriyorlar??
Tme ocean derken?? İngilizcem iyi ama wat konusunda genel bir bilgim yok. Forumdan okuduklarım üzerine danışmanla konuşuyorum. Daha önce yapan arkadaşlar doğuya gitmemi önerdiler firmada doğuda virgina beach önerdi. Yoksa herkese mi Virginia öneriyorlar??
Kabul etme demek istedim Bende ilk defa gideceğim ama etraftan duyduğum ve tecrübeli arkadaşların önerileri Ocean City doğrultusunda.Virginia adım başı Türke rastlama durumu da varmış.
Bookmarks