Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam housekeeper olsan alacağın 8 dolar busser olsan saati 4dolar+tip.Yani zaten yarısını garanti kazanıyosun..Bence busser ol üstüne başka bi işte çalış bulaşıkçılık gibi mesela..Ben mesela öyle yaptım,housekeeping te 40 saat fix çalıştım ikinci işte fırsat buldukça çalıştım server olarak.ikinci iş ücreti 4,6 dolar saat ücreti+ tip ti,ama toplam saat ücreti hiç 25 doların altına düşmedi..Şimdi o işi hangi şirket sağlarsa sağlasın giderim ben..
Hocam zaten olay 2inci iş bulmaksa pek sıkıntı yapmaya gerek yok burda.Benim hedefim Türkiye de iken adam gibi bir iş ayarlayıp orda 3-4 ay çalışmak.
şöyle güzel bir örnek vereyim ozaman ben sana İHOP ta busserlıgın pekte hos olmadıgını forumdakı amedeus adlı arkadaşın önermemesinden de anlayabiliriz.

@özgürsüm
eğlence kısmını nerden çıkardın pek anlayamadım fakat aynı şeyden bahsediyoruz sanırım çünkü benimde anlatmak ıstedıgım ısın ismi değil diğer olanaklarıydı.Busser olup İHOP ta 25 saat alıp saatlık 2 dolar en kotu masalardan tip beklemek yerine yanında 80-90 dolar haftalık konaklama pek hoş değil gorundugu gibi..Bunun yerine konaklaması 30 dolar olan 1-2 ogun yemek veren ustune 50-60 saat veren bir housekeepin yapmayı tercih ederım demek istedim.Olay budur.