Daha önce buna benzer bi konuda araştırmıştım internetten.Denilene göre böyle bi durumda cezai yaptırım uygulanamaz çünkü hesap sahibi o sıra başka bi kişiden para bekliyor olabilir ve o düşünceyle o parayı harcayabilir..Yani hiç bi şekilde suçlanamaz.Ancak parayı yollayan kişi yanlışlıkla yolladığını ispatlarsa yani hesaplarda karışıklık yaptığını evraklarıyla belgelerse bu durumda yatırılan parayı talep edebiliyormuş.Ancak bu arkadaşın konusunda meblağ zaten düşük.400 dolar parayı geri almak için 1000 dolardan fazla harcanmaz.Çünkü araştırma yapılacak heyet huzurunda ve heyet karar verecek Bunların masrafı hep parayı yanlış yatıran şirketten kesilecek..Yani kendi yanlışlarının peşinden gurur meselesi yapıp fazlasını ödeyerek bu parayı talep edecek değiller..En kötü ihtimalle ettiler diyelim,kişinin çalışma şartlarına göre parayı ne sürede biriktirebileceği hesaplanıp faizsiz bi şekilde bi tarih belirleniyomuş o tarihte ödeme yapması gerekiyomuş..Bu yüzden şirket parayı geri kendine istemiyor çünkü isteyemiyor o yüzden de arkadaşa diyorki sen o parayı göndereceksin..Yani ben olsam o paranın üstüne yatar kızıda kışkırtır parasını almasını sağlardım..Ne şiş yansın ne kebap..(Başta adam akıllı isteseler elime para geçtiği anda gönderirdim ama böyle çirkef yapan şirkete cent koklatmam)