Miami'de ispanyolca oranı baya yüksek. Öyle bir şart koşmazlar ama size. Amaç zaten ingilizce ve amerikan kültürü sonuçta.

Bu seçenekler arasında senin seçebileceğin tek şey Lifeguard'lık. Pool Manager olayı için ancak çok iyi ingilizcen ve en geç mayısın son haftası gitmen lazım abd'ye. Supervisor'lık zaten tecrübe gerektiren bir görev tanımı o da olmaz. Ben birer yıl arayla yaptım bu işleri

Eduyork galiba bu sene 2. kez High Sierra'ya öğrenci gönderiyor. Eduyork ortamı çok bilmez o hangisi denk gelirse ona gönderir. Ben 4 ayrı firmada cankurtaranlık yapmış birisi olarak kesinlikle onu öneririm sana.

Alıntı jammy_fellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederim bilgileriniz için.yalnız miami için ispanyıolca da bilmen gerekiyormuş bildiğim kadarıyla?

High Sierra Pool u seç diyorsun yani sen diymi ? ve bu şirketi kesin öneriyormu eduyork?

son olarakta bu "Lifeguard, sonra Lifeguard Pool Manager daha sonra da Lifeguard Supervisor" dediğin görevlerin arasındaki fark nedir ve ilk gideceğim sonuçta dilediğimi seçebilirmiyim hangisini tavsiye edersin ?

şimdiden çok teşekkür ederim cevapların için.