1) Is devam ederken 2 ekstra izin alarak cumartesi ve pazarida ya da yanyana olacak 2 gunu 2 ekstra gun ile baglayarak Dallas gezisini yaparsiniz. (Is bitimine dogru) Gecen sene yaptigin icin masraflari az cok tahmin edersin.
2) Is bitince Las Vegas (3 gece), LA (3 gece), San Diego (2 gece) yapabilirsin. Cok verimli olur o surelerde fakat kismak istersen eger Las Vegas'tan ve LA'den 1'er gun olabilir. Burada eksik San Francisco olur eger tura katilmayip araba kiralarsan. Las Vegas'a 1 gun koyarak ya da icinden 1 gununu Grand Canyon'a verebilirsin.
3) Dogu kisminda sikinti yasayabilirsin. Onerim NY yapip ulkene donmen. Burada tur satin alarak Boston, Philedelphia, Pittsburg, Niagara yapabilirsin. Yok ben daha da gezerim dersen soyle olur. Burada araba kiralamazsin. Turkiye ucak bileti donusunu Miami alirsin. Bati yakasinda en son San Diego'da olacagindan oradan NY tek yon bilet alirsin. Burada NY-Boston ve NJ taraflarini (5 gece) gezersin. Trenle Miami yapar, orayi gezersin (4 gece) ve ucaga atlar eve donersin.
4 kisi olman fena degil ama 6 kisi olsa daha ekonomik olabilirdi. Yukarida toplam 12 gunluk araba kiralarsiniz varsayimi yaptim. (Dallas'i 4 saydim) Diger yerlere arabaya gerek yok. 3. adimda iki secenek var artik orasina sen karar ver. Ben 6 gece Las Vegas, Grand Canyon ve 7 gece San Francisco, LA, San Diego ve ardindan 4 gece NY icin 2.000$ verdim San Diego-NY ucak bileti dahil ve hepsinde araba kiraladik. 2 gunde 1 otelde kaldik. Ekonomik yasadik biraz![]()
NY-Miami tren: 100-150$
San Diego-NY ucak: 200-250$ arasinda olur.
Bookmarks