ok. geniş bir inceleme yapacagım.
jacksonville, Florida' da çalışmış, konaklamış olan arkadaşlar mı? @özgürsüm senin bilgin var mı ?
ok. geniş bir inceleme yapacagım.
jacksonville, Florida' da çalışmış, konaklamış olan arkadaşlar mı? @özgürsüm senin bilgin var mı ?
Merhaba arkadaşlar öncelikle 2013 yılında programa katılacak arkadaşlar hepinize başarılar dilerim..
Ben üniversite birinci sınıf öğrencisiyim 4 arkadaş 2013 yılında programa katılmayı düşünüyoruz. Hem gezip görmek, hem tecrübe hemde dil için.. İngilizce seviyelerimizin pek iyi olduğu söylenemez bundan dolayı Kasım ayında İngilizce kursuna başlıyoruz. Haziran ayına kadar 3.Seviyeye geçmiş olacağız sanırım geri plan işler için yeterli olur sanırım. Şimdi birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
1- Dediğim gibi 4 arkadaş düşünüyoruz aynı işe düşebilir miyiz? Şuan daha çok otellerde oda temizliği veya eğlence parklarını düşünüyoruz varsa başka öneriniz söylerseniz çok sevinirim unutmadan
2-Biz ingilizce kursu olarak bi dil okuluyla görüştük(Reklam olmasın diye ismini vermiyorum) bize work and travela gönderibileceklerini söylediler, ve 40-50 kişi gönderiyoruz, her türlü ihtimale karşı yedek bir işiniz bulunuyor dedi ve ücret için 3000 gibi bir fiyat verdi. Sizin bu konuda tavsiyeniz nedir?
3-Fuarlar oluyormuş şimdi tam anlayamadım ben durumu, ben ne zaman iş görüşmesi yapacağım nasıl olacak bu durum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Daha önce o şirketle gitmiş birinden bilgileri al,ne derece kaliteli hizmet vermişler öğren..Eğer aldığın bilgiler seni tatmin ederse iki masrafı tek seferde ödemiş olursun.Ancak otel işinde çalışacaksanız çokta ing öğrenmek için para harcamanıza gerek yok diye düşünüyorum.Çünkü otel işinde alt seviye bi ing konuşulur.Hatta çoğu housekeeper ispanyolca bildiğinden supervisorlarda meksikalı olur sizde dediklerinden bişey anlamazsınız.Bu genelde böyledir..O yüzden ing için çok para harcamayın.(sadece wat içinse tabi)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks