Work and Travel
Toplam 59 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: para biriktirmek için ne yapmalıyız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen geç kaldın bu iddianı kanıtlamak için o yüzden insanların o şekilde düşünmesi normal tabi.Benim anlamadığım bi nokta var,aslında bi kaç nokta..Nasıl overtime olmadan 90 saat çalışabildin?80 in üstü overtime olmuyor mu?Sick time hours nedir?ve Vacation hours nedir?Yanlış anlama irdelemiyorum sadece merak ettim nasıl oluyor diye..Yoksa güle güle harca paranıSen asıl vergi iadeni alınca rahatlarsın
    şöyle açıklayım bu benim son paycheckim. normalde 2 haftada bi paycheck alırdık. ama bu paycheckte 2 hafta 1 gün olarak aldım. sadece 1 gün için ekstra paycheck vermediler birleştirdiler yani. normalde 80 in üstünde overtime olrak alıyoduk. diğer sick time ve vacation hours bu paycheck'e özel bonuslar, gitmeden önce hediye gibi bişeydi. normalde almıyoduk.

yanlış anlamıyorum, merak etmen normal tabi. zaten açıklamak, deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum buraya ama bu insanların yorumları için bi sebep değil geç paylaşmam.
    Konu ozgursum tarafından (21-10-2012 Saat 01:52 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle açıklayım bu benim son paycheckim. normalde 2 haftada bi paycheck alırdık. ama bu paycheckte 2 hafta 1 gün olarak aldım. sadece 1 gün için ekstra paycheck vermediler birleştirdiler yani. normalde 80 in üstünde overtime olrak alıyoduk. diğer sick time ve vacation hours bu paycheck'e özel bonuslar, gitmeden önce hediye gibi bişeydi. normalde almıyoduk.

yanlış anlamıyorum, merak etmen normal tabi. zaten açıklamak, deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum buraya ama bu insanların saçma yorumları için bi sebep değil geç paylaşmam.
    Hayırlı uğurlu olsunaçıkcası ispatlamana sevindim,Ama şuda var sen birazdan koyarım deyip aradan baya zaman geçince çatlak sesler çıkması normal..Şunuda hatırlatmakta fayda var böyle iş imkanı herkese nasip olmaz.Hatta çoğu amerikalıya bile nasip olmaz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayırlı uğurlu olsunaçıkcası ispatlamana sevindim,Ama şuda var sen birazdan koyarım deyip aradan baya zaman geçince çatlak sesler çıkması normal..Şunuda hatırlatmakta fayda var böyle iş imkanı herkese nasip olmaz.Hatta çoğu amerikalıya bile nasip olmaz.
    yanlış anlaşılan mesele ortaya çıktı. ben demedim ki birazdan paychecki koyucam. türkiyeye döndükten sonra kendi adıma başlık açıp oraya koyucam dedim.geleli daha 1 gün dolmadı hemen paylaştım zaten.

williston programdan çıkmışsa gerçekten kötü olmuş. benim sponsorum chi idi. belki başka sponsorlar gönderiyordur.

çok iyi olan patronuma gerizekalı denmiş, adım yalancıya çıkmış bunların yazılması normal, ben bi saçma yazınca mesajım değiştirilmiş komik

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlaşılan mesele ortaya çıktı. ben demedim ki birazdan paychecki koyucam. türkiyeye döndükten sonra kendi adıma başlık açıp oraya koyucam dedim.geleli daha 1 gün dolmadı hemen paylaştım zaten.

williston programdan çıkmışsa gerçekten kötü olmuş. benim sponsorum chi idi. belki başka sponsorlar gönderiyordur.

çok iyi olan patronuma gerizekalı denmiş, adım yalancıya çıkmış bunların yazılması normal, ben bi saçma yazınca mesajım değiştirilmiş komik
    o patronuna salak dye ben dedim ki ekonomik acidan kesinlikle hakliyim. ayrica mesajlariniz da ben degistirdim forum icindeki baska kisilere laf atmak tartisma cikaracak laflar soylemek yasaktir. ben sizi uyarmadan sessizce bu isi yaptim. kimsenin haberi olmadan tartisma da cikmadan gecsin diye ama senin amacin farkli. acikca belirtiyorum forumda herhangi bir konuda ikili tartismaya mahal verecek mesjlar yazmak baska bir forum uyesine hakaret ya da asagilayici kelime iceren mesaj yazmak yasaktir. eger ki yazilirsa sorumllular gerekli cezayi alacaktir. son olarak konu butunlugune bagli kalarak yorumlarinizi yapiniz yoksa mesajlariniz tamamiyla silinecektir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)