Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ilginç bir anı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Süper superb chılgın you

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Amerikaya girdiğimiz ilk 2saat içinde başımıza gelen ve hayatta en utandığım anlardan biri:
    NYC de JFK de uçuktan indik,amerikaya girişimizi yaptık 2arkadaşız, uçak biletimiz sadece ist-nyc ondan sonra nyc-utah biletimiz yok!!!her şey bize bağlı gittik hava alanında bilet alıyoruz ki bu hava alanı kocaman bir yer,içinde metro filan var bilenler bilir,zaten biz 2saat havaalanı haritasını çözmeye çalıştık.Neyse information a gidip derdimizi anlattık yardımcı oldular en ucuz hava yolu şirketi olan JETBLUE ya bizi yonlendirdiler, ki bunlların termilde uzak da bir yerde...Lafı uzatmadan bindik asansöre,yanımıza bir amca ve teyze bindi,arkalarından 2tane bayan arkadaş bindiki sormayın,sanki MTV den çıkmışlar,miami den geliyorlarmış gibim bir havaları var,aman tanrım görmenizi isterdim,neyse ben bir salaklık yapıp bizim elemana vuruyorum (o daha yakın kızlara) türkçe konuşuyoruz bu arada,diyorum abi konuşalım muhabbet olur,bak tanışırız belki arabaları vardır hahahaa...Tam o sırada amca döndü GENÇLER SİZ NEREYE GİDİYORSUNUZ DEDİ hahahah..Baktım teyze de Türk kıpkırmızı oldum aman allahım...Biz eee şey filan dedik,amca dedi biz NJ gidiyoruz,yakın olsa bırakırdık hadi size iyi günler dedi gittiler ama ben 11saatlik uçaktan inmişim jetlug metlug ne varsa olmuşum zaten üstüne de bu uffff..çok utanmıştım...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks