Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self Placement/2. iş arayanlar için İş İlanları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tabiki bulabilirsin ama bulma ihtimalin %5 in altinda bunu sakin unutma ondan isini garanti et oyle git..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki bulabilirsin ama bulma ihtimalin %5 in altinda bunu sakin unutma ondan isini garanti et oyle git..
    arkadasım gecen yıl chicagoya gitti.ek işi de 2 günde falan cok rahat buldu.bende gidince iş bulabileceğimizi de okuyunca o yüzden tam bi fikir almak istedim.bu olayı şirketlerle görüşmek lazım tabi.bide iş sözleşmen falan olmadan nasıl vize veriyolar ben ona şaşırdım.ya arkadasımın çalıştığı yerin bu yıl watla öğrenci alacağı kesin deilmiş nisan gibi belli olurmuş.o yüzden ek işte çalıştığı yere sordu ama onlarda daha önce hiç watla öğrenci almamıslar bu konuda sıkıntımız var.vazgecerler mi acaba diye.kalacak yerde war bi tek sıkıntı işi ayarlamak.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba
    gecen günde sormustum ama tam bi cevap alamadım.amerikaya gidip işini orda kendin bulma olayı nasıl oluyor.konsolosluk buna nasıl vize veriyor.böyle giden ya da bi fikri olan arkadaslar var mı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı aysebb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    gecen günde sormustum ama tam bi cevap alamadım.amerikaya gidip işini orda kendin bulma olayı nasıl oluyor.konsolosluk buna nasıl vize veriyor.böyle giden ya da bi fikri olan arkadaslar var mı
    Öyle bir seçeneğiniz yok. 2011 sezonunun bitimiyle birlikte işini bulmadan ABD'ye gitme şansınız yok. Bu şans sadece visa waiver kategorisinde yer alan ülkeler için geçerli ve bu kategoriye Türkiye girmiyor. Self Placement seçeneği ile ABD'ye gitmek istiyorsanız önce işinizi ayarlamanız gerekiyor. İşinizi ayarladıktan sonra işyeri sahibine anlaşmış olduğunuz acentenin sponsoruna ait job offer formunu doldurtması ve imzalaması için gönderiyorsunuz. İşveren job offer ile beraber iş yerinin çalışanlara yönelik sigorta poliçesini sana gönderiyor ve DS'in basımı ile ilgili süreç başlıyor. Ayrıca bulduğun işin yasaklı listesinde olmaması gerekiyor.
    İşverenlerle yüz yüze görüşerek işinize yerleşin. Self Placement sınırlı kotalarla her sey dahil: 495USD www.westline.com.tr

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)