Work and Travel
Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kodak fotografcilik isleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı puZZle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim komisyondan hiç haberim yok. Çektiğin foto başına eXtra para mı alıyorsun yani? normal saat ücreti 8.5$ Saat ücretinin 12$ 13$ a kadar çıkması biraz zor sanırım.. Bi garip yanı daha var bu işin parkın açılıp kapanma saatleri hafta içinde bile değişiyor bu da kimi günler overtime yapamamak anlamına geliyor...
    arkadaşım bugün ben işverenle görüştüm internetten görüşme gayet iyi geçti.. kodak yetkilisiydi ve ücreti kendi danışman şirketim de 8$ demişti yetkili kadın da 8$ dedi sana neden 8.5 dediler? şirketin mi söyledi yoksa sende işverenle görüştünmü? ayrıca bayan çeşitli bonus programları oldugunu söyledi ve bitanesini anlattı.. bildigimiz EOC bonusu yani sözleşme bitimine kadar çalışırsan işten ayrılırken alacagın bonus bu. 1gün önce işten cıksan bile bu bonusu alamıyosun.. herşey biyana sana 8.5$ denmiş olması kafama takıldı bidaha sorabilirmisin şirkete?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kodak fotğrafçıları aynı şirkettemiyiz ne c....s sanırsam ölemi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pier Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bugün ben işverenle görüştüm internetten görüşme gayet iyi geçti.. kodak yetkilisiydi ve ücreti kendi danışman şirketim de 8$ demişti yetkili kadın da 8$ dedi sana neden 8.5 dediler? şirketin mi söyledi yoksa sende işverenle görüştünmü? ayrıca bayan çeşitli bonus programları oldugunu söyledi ve bitanesini anlattı.. bildigimiz EOC bonusu yani sözleşme bitimine kadar çalışırsan işten ayrılırken alacagın bonus bu. 1gün önce işten cıksan bile bu bonusu alamıyosun.. herşey biyana sana 8.5$ denmiş olması kafama takıldı bidaha sorabilirmisin şirkete?
    8.5 değil 8.25 olacakmış ben eğlence parkı için çalışıyorum belki ondan olabilir?
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı puZZle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8.5 değil 8.25 olacakmış ben eğlence parkı için çalışıyorum belki ondan olabilir?
    kardeş benm de ücret 8$ aynen dediigin gibi 25cent bonus var eylüle kadar calısanlar için toplu alıncak o para . ama normalde ödemeleri 8$üzerinden alcaz güzel bi iş overtime ı var 12$
    ben Louisville,Kentucky deki 6 Flags e gidiyorm parkın çevresi olarak en uygun orası geldi orayı sectm. bugün kabul geldi kodaktan .. mayısın 15ine dogru ds gelcek bakalm hayırlısı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)