kısaca yazayım.. hiç birşey yapamadım... heryere şikayet ettim amerikan ve türk avukatlarla gönüllülerle polislerle konuştum anlattım deli gibi bi çözüm bi çare aradım ama hiçbirşey yapamadım. burda maalesef hiç bir kanun hiçbir sözleşme beni koruyamadı. lunaprakta bulduğum ek işten müslüman olduğum için öğrendiklerinden bir gün sonra kovuldum, göçmenler bürosu.. wat için yardımcı gönüllüler avukatlar ve burda rastegele tanıştığım türk polis de buna dahil kimse birşey yapamadı. ailemden para istedim mecbur kaldım ve şimdi patronum beni kuzey karolina da başka bi otele yolluyor sırf başından savmak için mecbur gidiyorum çnkü başka çarem çözümüm yok. uçak biletimi bile erkene alamıyorum çnkü 200 euroya yakın değiştirme parası isteniyor. 10 gündür ardı ardına off günü alıyorum ve hiçkimse hiçbirşey yapmıyor. para? yok. huzur? yok. göçebeye döndüm yine de polyanna gibi mutlu kalmaya güçlü olmaya çalışıyorum, herşeyin kötüsü denk geldi belki ama en azından türkiyeye dönene kadar mutlu olmaya, yeni birşeyler görmeye, en azından ailemden aldığım parayla travel yapmaya çalışıcam. ne yazıkki elimden başka hiçbirşey gelmiyo..
Bookmarks