Arkadaslar Ciee haziran anketi doldurmadigim icin Turkiye ye gonderiliyorum Magdurum Lufen yardim edin billet alcak param yok me yapabilirim normal donus tarihim 5 eylul ozamana kadar beklesem me olur Lufen yardim
Arkadaslar Ciee haziran anketi doldurmadigim icin Turkiye ye gonderiliyorum Magdurum Lufen yardim edin billet alcak param yok me yapabilirim normal donus tarihim 5 eylul ozamana kadar beklesem me olur Lufen yardim
ciee ile iletisime gec hemen internette sorun yasadigini belirt filan olmadi isverenine rica et o arasin daha iyi olur.. herseyi dene son ihtimal diyelim ki yine de iptal edicekler programi bu durumda sana bir tarih verirler o tarihe kadar cikman gerekir ancak cikmazsan kacak olarak kalmis sayilirsin ve ulkeye donerken sknti yasamazsin ancak tekrar amerikaya giremezsin en azindan 10 yil..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Başlığı görünce cinayet işledin sandım korkma kimse yakandan tutup sınır dışı etmez![]()
yav bi anket doldurulmadi diye neden bu muamele anlamis degilim
ciee sagolsun cok ilgili(!) bir sponsor oldugu icin bu sekilde muamele ediyor..bir arkadasin basina geldi aynisi isverenle konusup halletti hala burda hickimse gonderemedi sende isverenle gorus bu konuyu mutlaka..
iseee yaramiyorrr isverenim resmen yalvardi suan baska birini bulamam cok iyi calisiyor dedi elimizden gelen bisi yok dediler resmen iptal edildidsm ama kalmaya devam ediyorum ciee gercekten mukemmel bir sponsormuss yani helal olsun cevabi sadece yes no olan bi anket yuzunden program disi birakildim (:
hadi yaa üzüldüm senin adınaişyerinde birçok sorun yaşıyoruz ilgilenme zahmetinde bulunmuyolar ama saçma sapan anketlerini doldurmadın diye resmen insanı ortada bırakıyolar..bir sonraki sene gidecekler ve gitmeyi düşünenlere bir tavsiye advisten ve ciee'nin sponsorluğundan uzak durun güzelim amerika maceranızı berbat etmeyin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks