yılmak,bezmek ve hemen geri dönmek istemedim çabalarsam para kazanamasam da iki kelime fazla ingilizce konuşurum dedim ama bu şekilde gittiği takdirde parasızlıktan dolayı dönmek zorunda kalıcam. ve maalesef o müthiş mail az önce bana ulaştı, sponsorum kendi elinde iş olmadığını, istersem ülkeme geri dönebileceğimi söyledi. onlara gitmek istemediğimi söylicem, bide zaten bugn bi otelle daha görüştüm perşembe sabah 10 da görşmeye gelin dedi, belki olur son umudum o şuanda çünkü burda işler tamamen bitmiş durumda. gerçi yeni bi işe de girmekten korkuyorum job offersız daha az güvenli olacak, bi anda işten çıkartılırsam şu lanet otelden aldığım 2 haftalık 100 dolardan da olucam. bide ben burdan ayrılmadan önce gitsem şu göçmenler bürosuna, faydalı olur mu, çünkü ben bu uçkur düşkünü vicdansız herifin de canı sıkılsın istiyorum artık, açık açık tek sorun bu, onunla fazla ilgilenmemiş olmam çünkü!
artık istediğim para bile değil, hakkım yendi mağdur edildim ve bir allahın kulu da çıkıp noluyo demedi şurda, sadece şikayet etmek ve bir daha bu şekilde birine davranırken iki kez düşünmelerini istiyorum ben, şimdi bu sponsora ne denir yani, istiyorsan dön, acaba benim burdan new yorka gitmeye param var mı, hiç umurlarında değil.. bu iş bu kadar kolay olmamalıydı...
Bookmarks