Bu tarihlerde ben new yorkta olacaağım. Wat programına tek başıma katıldım. bu zamanlarda new yorkta olan arkadaşlar var ise tanışalım. bende yalnız kalmış olmam. benim gibi yalnız katılan kız arkadaşlar varsa yanımda kalabilir parayı bölüşürüz
Bu tarihlerde ben new yorkta olacaağım. Wat programına tek başıma katıldım. bu zamanlarda new yorkta olan arkadaşlar var ise tanışalım. bende yalnız kalmış olmam. benim gibi yalnız katılan kız arkadaşlar varsa yanımda kalabilir parayı bölüşürüz
Konu burcubb tarafından (05-08-2012 Saat 07:11 AM ) değiştirilmiştir.
o tarihlerde newyokrta olaiblirim. ama onun öncesinde california yı gezmek istiyorum orası için arkadaş arıyorum eğer bulabilirsem arkadaş tarihlerim tam kesinleşecek ama büyük ihtimal o tarhilerde newyorktayım. samet erenç face den ekleyebilirsin.
çok teşekkür ederimm. tamam ekliyorum. inşallah o tarihlerde olursun. ben otelimi falan ayırttım tek başıma kız olcağım için manhattan dan buldum otelimi rahat geziyim die.
valla daha erken gelmis olsan seni baya gezdirirdim ama o tarihlerde travele cikmayi planliyorum, manhattanda calisiyorum neyse en azindan nereye gidilr ne yapilir nerden alis veris yapilir elimden geldigince bilgi veririm.
o tarihlerde bende new yorktayim, oteli nerden ne kadara ayirttin?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben de 1 ekimde new yorkta olacağım ve tekim.Eğer o tarihte orada olacak arkadaşlar varsa beraber takılabiliriz.Umarım birileri vardır![]()
eger bır tura katılmazsam 13-14 eylul gıbı ny de olucagım . benve belki bir arkadasımla.
kesin olmasada kalıcak yer parasını bolusebılırız cokta konfor aramayanlardanız![]()
merhaba, bir aksilik olmazsa bizde erkek arkadaşımla beraber 15-16-17 eylülde new york'ta olucaz.Otele fazla para vermek yerine 2günlük tura katılmayı düşünüyoruz böylece birçok yeri gezmiş olucaz eğer 3. olarak gelirsen kişi başı 50 dolara düşecek fiyat ilgilenirsen linki burda 2-Day Washington DC and Baltimore Tour from New York - TakeTours
bize bir arkadaş daha katıldı ayın 15inde katılacaz tura çünkü arkadaşın 16sında uçağı var eğer 15i sana uyuyorsa katıl bize..turlar sabah 7-8 gibi başlıyor Manhattan yada Queens bölgesinden biniyorsun otobüse..
biz 2 kişiyiz şimdilik 1 kız 1 erkek 20-24 arası tur alacagız bize katılmak istersen iletişime geçelim
bizde 2 kişiyiz 20 25 eylül arası new yorkdayız...iş adamlarıyız...tatil için geliyoruz...msj atabilirsiniz...
17-21 arası NY manhattan de 3 kız kalacağız birlikte gezebiliriz Bovery's house hostel de kalacağız. irtibata gecebiliriz![]()
mailim timuti61 gerisi hotmail...mail atarsan sevinirim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks