Arkadaşlar son hızla bu yolculuğa hazırlanıyorum. Gerek rota ve yol, gerek kondisyon, gerek bisiklete eklemeler... Yazdığınız her yorumun önemi var gerçekten.
Ben Amerika da uzun bisiklet yolculukları yapan Türk profesyonel tur bisikletçilerinden biri ile iletişimdeyim. Kendisi bana bu yolculuk için destekte bulunuyor. Rota, yol, karşılaşılabilecek sorunlar vs. Tabi illa ki motel tarzı bir yer gerekli olacak ama bu gerekli olduğu durumlarda olacak. Yol üzerlerinde genelde kamp olanları olur. Buralara da gerekli durumlarda gidilir.
Yapalım FRMN dostum. Hatta kaya tırmanışına ilgin varsa kaya tırmanışı yapabileceğimiz alanlara doğru yol alırız. Bisikletini alacaksan iyi bir model al ki Türkiye ye götürebilesin. Türkiye de kullanmayacaksan dahi satıp biraz da olsa para kazanabilirsin. Benim aldığım bisiklet burada ucuz bir araba fiyatı. Fiyatını burada yaşayanlara söyleyince şok geçiriyorlar. Açıklaması da ancak kullanım alanı ve yaşam tarzı diyebiliyorum.

Ruhuna ne hitap ediyorsa onu yapmak lazım....
Eminim bu yolculuk çok eğlenceli olacak. Tam anlamıyla bir Amerika Macerası olacak...
Şehirleri bisikletle katetmek, kendi yemeğini imkan buldukça doğadan sağlama, kendi yemeğini kendin yapma, balık avlamak, kamp, yolda tanışacağın insanlar, sana eşlik edecek olan bisikletçiler... New York u, Washington u, Atlantic City i en son Virginia Beach ta sonlacak olan turun ardından bir kaç günlük plaj tatili... E bu şehirler illa ki gezilecek. Buralardaki eğlence makanlarına gidilecek... Farklı kültür, farklı dil, farklı insanlar... Daha ne olsun ?

Bookmarks